Brit toplista: csak az ötödik helyen rajtolt a GRID

A FIFA 20 uralma továbbra is megingathatatlan, igaz, az elmúlt héten nem is érkezett olyan cím, amely komoly kihívója lehetett volna az EA Sports focis játékának. A GRID például csak az ötödik helyen rajtolt.

Harmadik hete vezeti a brit játékeladási toplistát a FIFA 20, ahogy a Ghost Recon: Breakpoint is megtartotta a második helyet. Az első látványosabb változást a bronzérem tulajdonosánál kell keresni, miután a Borderlands 3 egészen a nyolcadik helyig esett vissza, a dobogóra pedig a hetedik helyről előreugró Mario Kart 8 Deluxe állhatott fel.

A hét legerősebb újonca a GRID volt, a játéknak azonban csak az ötödik helyen sikerült rajtolnia. A Yooka-Laylee and the Impossible Lair csak a harmincegyedik lett, igaz, a Playtonic játéka tipikusan az a kaliberű fejlesztés, amire inkább a digitális boltokban vadásznak a játékosok, a brit toplista pedig csak a dobozos eladásokat számlálja. Némiképp meglepő, de hasonló lehet a helyzet a legújabb PS4-exkluzív, a Concrete Genie esetében is, amely a harmincötödik helyen végzett.

  1. FIFA 20
  2. Ghost Recon: Breakpoint
  3. Mario Kart 8 Deluxe
  4. Gears 5
  5. GRID
  6. Minecraft
  7. The Legend of Zelda: Link's Awakening
  8. Borderlands 3
  9. Grand Theft Auto V
  10. Sea of Thieves
27 komment - szólj hozzá!