Brit toplista: csak az ötödik helyen rajtolt a GRID

A FIFA 20 uralma továbbra is megingathatatlan, igaz, az elmúlt héten nem is érkezett olyan cím, amely komoly kihívója lehetett volna az EA Sports focis játékának. A GRID például csak az ötödik helyen rajtolt.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#27
#23: Olyan esőszimuláció még a Forza Horizon 4-ben sincs, mint a Driveclubban. Lehet, hogy ez vitte a készítő stúdiót csődbe :)
#26
#23: A Driveclub az egyik legjobb arcade autóverseny, azt a szintet sajnos nagyon nem hozza az eddigi videók és a kritikák alapján. Persze, én is jól elvagyok a Grid 2-vel, ingyen volt a Game Passben. De 50-80 eurót (nem tudom az új Grid mennyibe kerül) nem adnék érte.
#24
#23: Mielőtt megköveztek hozzá tenném, hogy tudom nem csak ez a probléma.
#23
Ha hoz egy Driveclub szintet akkor már bőven jó számomra.
Eddig csak a Grid 2-vel próbálkoztam és az is bejött.
Én annyit hozzá tennék, így a kommenteket olvasva,hogy régebben talán az elvárások és a kritizálók száma sem voltak az egekben mint manapság.

Kicsit azt látom, hogy túlságosan nagyok az elvárások a játékokkal szemben, tökéletes szórakoztatást akarnak sokan és ha egy pici hiba csúszik ebbe, akkor megy a fika tenger.
De amikor szóba jön pár elfeledett cím mint pl: Warhammer: space marines, vagy Castlevania: lords of shadow akkor meg jönnek a kommentek hogy de jók voltak, kár hogy eltűntek.

Nem tudtak sokat, csak mertek elindulni valamerre.
Igaz akkor nem volt ennyi önjelölt kritikus, youtuber meg mittudomén mi.

Én örülök ennek a játéknak, remélem eljutunk oda, hogy több régi címet elővesznek és leporolnak, akár folytatnak.
#22
#20: Jó, egy autóversenyt nem lehet megújítani évről évre. Persze nagyrészt igazad van. Látod, az új Grid közepes lett, mégis elég jó eladást produkált a neve miatt. Hát ezért kell mindenből, ami sikeres, sorozatot csinálni.
Szomorú, de ez a valóság.
És az autós címek sosem fognak 100 milliós eladást biztosítani, szerintem egyszerűen nem éri meg több energiát firdítani rájuk.
Néha jön 1 Dirt Rally, néha egy Forza, aztán a közbeeső töltelék címekkel kell elütni az időt.
(Érted: elütni! Há-há-há!)
#21
Azért 5. helyen nyitni nem annyira rossz.
#20
Nekem bejön a játék de inkább csak a nosztalgia érzése miatt de.......Kurva gáz ,hogy nincsenek új címek itt is az van mint a zeneiparban mindet felújítanak átmixelnek ha ez a felfogás marad itt jöhet a PS5 is meg a Ps8 is grafikával most sincsen gond ...Igazi játékok hová tűntek ? Rácsodálkozás az Első Resident Evil Vagy Sillent Hill re ,a Gran Turismo "hű-ha ,, érzése .... Úgy érzem a játékok is felgyorsult világot élnek elég egy aréna és rohangálva lövöldözni egymást a sikerhez..... Ez a Codemasters meg olyan mintha minden játékuk ugyanaz lenne csak át skinelve rohadt unalmas ...Az Első GRID jó volt meg a DIRT sorozat de kb ott ki is teljesedtek.... Bízom benne,hogy a jövőben több történet alapú játék fog születni.....
#14
Gears 5 negyedik. Emiatt szerintem nagyot bővült a MS-nál a Pass előfizetők száma is, de úgy látszik, hogy veszik is páran. Ettől a Grid-től meg nem vártam semmit, alap, hogy nem akartam vele játszani. Ahogy olvasom itt lent, nem egy világrengető eresztés. A maga módján biztos jó, de én nem tudom, mert még videót sem láttam róla.
#13
#12: Ez rendben van, de 2019 van :D Egy Screamer rallyt ne említsünk már egy lapon egy DIRT-tel légyszi :D Egyébként a DIRT Rallyk, valóban jók. Akinek a véercé jön be, az meg szvsz beteg...
#11
#10: Attól, hogy szar az irányítás még egy arcade fos.
#10
WRC arcade fos:
Probáld ki a mostani részt,megnézném meddig jutsz el...
#9
#8: +1