Bemutatkozott a Postal negyedik része

A Running With Scissors váratlanul bejelentette, majd ki is adta a Postal 4: No Regerts korai hozzáférésű változatát. A folytatás játékmenet szempontjából a nagy sikerű második részhez közelít inkább.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#89
Apróság, de a készítők weboldalán 2$ a 2. rész, és DLC-je, mivel a Gamestar-os CD-m elkallódott ezért újra beszereztem a játékot (magyar szinkron fent van steam workshop-on).
#88
Játékra is kitérve nagyon pre-alfa, de jó lesz ez, hiánypótló.
#87
#70: és #74: Pontosan azért nem valósították még meg, mert maga az ideológia rossz. Pusztán csak két dologgal megy szembe. Az emberi természettel és a fizikai valósággal. Hogyan is lehetne ezt így megvalósítani?

Az az egész pedig, hogy amit valaha megvalósítottak és nem működött nem igazi kommunizmus csak mellébeszélés.
https://a.te.ervelesi.hibad.hu/nem-igazi-skot
#86
#85
#83: Meg nezd meg idehaza milyen generációt nevelt ki a Kádár korszak.
#84
#83: Arra. A büdös életben nem kaptam az államtól semmit, sőt.
#83
#73: Hol volt szó arról, hogy nekem ne kelljen dolgozni de meglegyen mindenem? Ez inkább a kapitalizmusra jellemző.
#82
#81: Engem igazából csak az érdekel hogy az npc bagázsnak kurvára ne legyen már beleszólása abba mi kerülhet a játékaimba meg mi nem, mert rohadtul elegem van az anti-weeb buziságból ami mostanában megy.
#81
#75: Rasszizmus, országonként betiltás, és törnének zúznának a nigrók a szokásos antifa csürhével ahogy szoktak.:)
Hát még ha jönne egy White Tiger című film amiben a szuperhős hazatér hazájába ahova feka be nem tehette addig a lábát. Viszi magával feka tanácsadóját is aki majd megpróbál felszólalni a nagy gyűlésen ami miatt lehurrogják: itt nem szólalhat meg! És persze a filmben a ganajok jókora része direkt feka lenne..:D
Ismerős sztori csakhát a szokásos kettős mércének esne áldozatul és míg a Fekapárducot ami amúgy egy totálisan középszar oroszlánkirály átirat agyonfelszopták a PC miatt a kritikusok és a fizetett oldalak, addig a kis fehér tigrist betiltanák a legtöbb országban és a legmocskosabb rasszista nácinak lenne elkönyvelve aki készítette...:)
#80
#79: Sokból semmi és nem nem hazudtam egy szóval sem írtam hogy szó szerint ezt írtad de ez volt a lényege akárhova szépíted. De ahogy érzed.:)
#79
SLi
#78: "nem így írtad de ez jött le a szavaidból "
Szóval nem írtam ilyet, te meg hazudtál. Legalább ezt tisztáztuk.
Ja majd a gamekapocs 25 éve érettségizett antikommunistái kitalálják hogy komcsi vagyok, mikor engem vert meg két rendőr úgy 16 évesen okt.23-án hogy azt hittem a sportot is abba kell hagynom, ők meg max a tévének kiabáltak, vagy már akkor is a neten voltak turbó magyarok , és nagyon bólogattak a kurucot meg tomcatet olvasva
#78
#77: Nem hazudok,nem így írtad de ez jött le a szavaidból mikor arról papoltál hogy a ruszkiknak nem hálálkodik senki mikor felszabadították a németek alól magyarországot. :) Ennyi bőven elég volt pláne a többi kis műsorod hát még ez a kis profilkép.:)
#77
SLi
#51: lol
Miért hazudozol? Soha le nem írtam a felszabadítás kifejezést, nem hogy itt máshol sem.
#76
#72: Olvastad Orwelltöl az Állatfarmot?
#75
#72: "de ezért már akkor ki vagyok csúfolva, ha egy fekete színész castolnak egy filmbe"

Wat. Fehér szerepre jóhogy röhejes, szerinted mi lenne ha a Black pantherbe valami szöke, kék szemü norvégot castingolnának?
#74
#69: Sosem valósult meg, így soha nem is működhetett. A kapitalizmus megvalósult, sokkal tovább fog tartani, mint a kommunizmusnak titulált rendszerek, de sokkal nagyobb károkat is okoz és fog okozni. A kapitalizmus az önzés rendszere, ami az önzés ideológiájára épül.
#73
#71: Hát, hogy neki ne kelljen dolgozni, de legyen mindene, a munkások legyenek egyenlőek meg csinálják a munkát amit csinálnak, mert fogalma sincs mit csinálnak, nem kell állam, de az állam irányítson mindent...
Szokásos agyhalál amit eltolnak unatkozó középosztálybeli csemeték.
#72
#71: Az alap nyilván egy egy egyenlő társadalom kihasználás, élősködés nélkül ( melyik jó utópia elevatoe pitch nem így indul ), de ezért már akkor ki vagyok csúfolva, ha egy fekete színész castolnak egy filmbe, szóval felesleges esszét írnom róla, egy kedd esti kommentháborúban úgyse konvertáljuk át egymást.
#71
#70: Fejtsd ki kérlek mi is lenne szerinted ez az ideológia.
#70
#68: Az, hogy nem valósították meg eddig egyáltalán nem azt jelenti, hogy maga az ideológia rossz. Az meg hogy a társadalmat beetetik utópisztikus ígéretekkel egyáltalán nem unique, minden rendszerben ott van ez a veszély. most volt választás, mást se hallottál csak hogy mennyire jó lesz itt az élet.