Bemutatkozott a Postal negyedik része

A Running With Scissors váratlanul bejelentette, majd ki is adta a Postal 4: No Regerts korai hozzáférésű változatát. A folytatás játékmenet szempontjából a nagy sikerű második részhez közelít inkább.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#89
Apróság, de a készítők weboldalán 2$ a 2. rész, és DLC-je, mivel a Gamestar-os CD-m elkallódott ezért újra beszereztem a játékot (magyar szinkron fent van steam workshop-on).
#87
#70: és #74: Pontosan azért nem valósították még meg, mert maga az ideológia rossz. Pusztán csak két dologgal megy szembe. Az emberi természettel és a fizikai valósággal. Hogyan is lehetne ezt így megvalósítani?

Az az egész pedig, hogy amit valaha megvalósítottak és nem működött nem igazi kommunizmus csak mellébeszélés.
https://a.te.ervelesi.hibad.hu/nem-igazi-skot
#83
#73: Hol volt szó arról, hogy nekem ne kelljen dolgozni de meglegyen mindenem? Ez inkább a kapitalizmusra jellemző.
#79
SLi
#78: "nem így írtad de ez jött le a szavaidból "
Szóval nem írtam ilyet, te meg hazudtál. Legalább ezt tisztáztuk.
Ja majd a gamekapocs 25 éve érettségizett antikommunistái kitalálják hogy komcsi vagyok, mikor engem vert meg két rendőr úgy 16 évesen okt.23-án hogy azt hittem a sportot is abba kell hagynom, ők meg max a tévének kiabáltak, vagy már akkor is a neten voltak turbó magyarok , és nagyon bólogattak a kurucot meg tomcatet olvasva
#77
SLi
#51: lol
Miért hazudozol? Soha le nem írtam a felszabadítás kifejezést, nem hogy itt máshol sem.
#74
#69: Sosem valósult meg, így soha nem is működhetett. A kapitalizmus megvalósult, sokkal tovább fog tartani, mint a kommunizmusnak titulált rendszerek, de sokkal nagyobb károkat is okoz és fog okozni. A kapitalizmus az önzés rendszere, ami az önzés ideológiájára épül.
#73
#71: Hát, hogy neki ne kelljen dolgozni, de legyen mindene, a munkások legyenek egyenlőek meg csinálják a munkát amit csinálnak, mert fogalma sincs mit csinálnak, nem kell állam, de az állam irányítson mindent...
Szokásos agyhalál amit eltolnak unatkozó középosztálybeli csemeték.
#72
#71: Az alap nyilván egy egy egyenlő társadalom kihasználás, élősködés nélkül ( melyik jó utópia elevatoe pitch nem így indul ), de ezért már akkor ki vagyok csúfolva, ha egy fekete színész castolnak egy filmbe, szóval felesleges esszét írnom róla, egy kedd esti kommentháborúban úgyse konvertáljuk át egymást.
#70
#68: Az, hogy nem valósították meg eddig egyáltalán nem azt jelenti, hogy maga az ideológia rossz. Az meg hogy a társadalmat beetetik utópisztikus ígéretekkel egyáltalán nem unique, minden rendszerben ott van ez a veszély. most volt választás, mást se hallottál csak hogy mennyire jó lesz itt az élet.