2500 DOS-játék vált ingyenesen elérhetővé

Ha egy kis időutazásra vágytok a legendás 90-es évekbe, akkor ez a ti napotok! Az Internet Archive-nak köszönhetően újabb 2500 klasszikust próbálhatunk ki ingyenesen és legálisan, ráadásul ehhez csak a böngészőnkre lesz szükségünk.

Mortal Kombat, Doom, Duke Nukem 3D, The Secret of Monkey Island, Alone in the Dark, Shadow Warrior, Oddworld: Abe's Odyssey, vagy WipEout. Ez csupán néhány cím arról a bő 2500-as játéklistáról, ami teljesen ingyenesen és legálisan elérhetővé vált az Internet Archive eddig is masszív adatbázisában. Az MS-DOS legnagyobb klasszikusait most az emulátorokkal való szöszölés nélkül, egyszerűen a böngészőnkben élvezhetjük.

Ha tehát ti is kedvet kaptatok, akkor kattintsatok ide: itt nincs más dolgotok, mint a listát görgetve, vagy a keresőt használva kiválasztani a kívánt játékot, majd a megjelenő oldalon rákattintani a jókora bekapcsológombra. Néhány perc után (elég forgalmas jelenleg az oldal) a háttérben futó emulátor betölti a kívánt játékot, így hanggal, akár teljes képernyőn is újraélhetitek a 90-es évek klasszikusait.

11 komment - szólj hozzá!