NFS: Heat - a versenyjátékok Dying Lightja?

Közeledik a Need for Speed-sorozat következő epizódjának, a Heatnek a megjelenése, az Electronic Arts pedig végre aktivizálta magát. Érkezett néhány friss részlet és sok-sok játékmenet-pillanat a folytatásból.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#21
#18: Akkor esetleg tudnál segíteni benne? :D játszhatatlan most éppen
#20
#19: Meg az hogy 2019-ben még mindig képesek élettelen városokat kitolni eléd.. Azért ehhez képest a The Crew 2 ritkaotromba és ronda megoldásai a buta AI-val is jobbak voltak. Ott legalább ha behajtottál a városba egész szépen fel volt töltve élettel. Itt meg mindenki a karneválon van a városban meg mászkál 6 autó.:)
#19
#16: Nem a törés a legnagyobb gon az NFS -el hanem a 00 fizika és irányítás.
#18
#17: :D :D :D :D :D :D :D FH3 és 4 is nekem jó G29 el meg még jó pár emberen a világon. Valami nagy gond lehet nálad ha ilyeneket írogatsz.
#17
#15: Egyik Horizont se lehet, Logitech G29-cel sem, PC-n..
#16
#6: Én is szívesen játszanék olyan versenyjátékokkal, ahol van normális sérülésmodell. A hiányába valamennyiben biztos belejátszik, hogy külön licenc kell rá, hogy törhessenek a kocsik, plusz külön munka, hogy melyen törés hogy hat a vezethetőségre. Leginkább akkor zavar, ha ez pont szimulátorból hiányzik. A Codemasters játékain kívül most eszembe sem jut több, ahol licencelt autók vannak rendes törésmodellel.
#15
Jah ez már annyira árkád hogy kormánnyal nem lehet játszani és fékezni sem kell benne mint ahogy a videóban is látszik. Ultra fos az egész. Méltó folytatása az eddigi xaroknak. Az egyetlen autós játék amit nem lehet kormánnyal irányítani :D :D :D fantasztikus.
#14
*egy
#13
#12: Igy need for speed jatekban buntetes ha nekimesz valaminek vagy lemesz az utrol? Na ne rohogtess:)))
#12
#11: Kár hogy nincs javítás mert még az eszembe jutott, hogy pl a nappali LEGÁLIS versenyen így átszakítgatod a kordont itt ott, de nem jár érte levonás vagy kizárás vagy egyáltalán bármi büntetés, már önmagában ez is annyira gagyi :D azt mondom este oké, mennek mindnehol mint a meszes, menekülnek zsernyákok elől, de a nappali profi karrierben azért eléggé fosnak tűnik ez a hülyeség...
#11
Amikor bejelentették akkor megtetszett, aztán szépen lassan egyre gagyibbnak tűnt és mostanra már nem tetszik, így kell ezt csinálni :)
#10
Elképesztő röhejes lesz ez is..
#9
#1: Igen, ez mind szép és jó, de ha nem lehet benne élvezetesen vezetni, mint horizonban akkor lehet benne akár pápamobil is. A kocsik, mintha sínen futnának gagyi fizikával. Tudom, hogy árkád meg minden, de ez gáz.
#8
A versenyjátékok Dying Lightja????

Inkább az autós játékok szétrohadt kartonbólvágott szárnyú moszkvicsa neoncsővel alatta, műmájer ripacsköcsöggel a volán mögött........
#7
#6: Egyszer olvasnék már olyat, hogy valakinek tetszik ez a kőfalon sértetlenül átvágás. A Forzában is idegesít. Lehet, hogy pont azoknak tetszik, akik sosem írnak véleményt ezekről az autóversenyekről?
#6
akkor lenne ez kijelenthető, ha a kocsink lenne a tét, vagy valami nagyobb mint szimpla pontok (hogy egy kocsi elvesztése ne csessze el a játékélményt), akkor tényleg tudna adni egy olyan adrenalin löketet, mint a Dying Light, de így felesleges egy szimpla nappal-este játékmeneti változást hasonlítgatni egy full más játékhoz
de ez csak egy kis piszkálódás a címmel és írással kapcsolatban, a sokkal fontosabb, hogy:
videóba belenézés alapján meg röhejes a környezet, kidönti a vastag pálmafát, kőkerítésen megy át, a kocsi bármiféle megkarcolása nélkül... a villanyoszlophoz hozzászokhatott már az ember, de ilyeneket nem kéne hagyni (az idegesítő csávó az alsóban még meg is jegyzi, hogy nincs "hard stop" és mennyire élvezi...)

ha ezen túlteszem magam nem tűnik rossznak, és lehet hogy a carbon óta az első nfs lesz amit kipróbálok
#5
"Nappal a már jól ismert, átlagos tevékenységeket végezhetjük. Nyugodtan kocsikázhatunk, felfedezhetjük Palm Cityt, a versenyek alatt alig van forgalom és a rendőrök is csak elvétve kezdenek bele a macska-egér játékba."
Picit pontosítanék. Karakterünk kettős életet él. Nappal hivatásos versenyző, a város utcáin megrendezett pályaversenyeken, bajnokságokon indul, este illegális utcai versenyeken. A különbség csak annyi lesz, hogy a nappali versenyek hivatalosak lesznek, az estiek illegálisak. Nappali free roam közbe is ugyanúgy rádjöhet a rendőr mint este
#4
#2: Azér NFSben sem árt figyelni a fékezésekre, kanyarívekre stb. NFSbe is el lehet dobni az autót, igaz ritkábban.
#3
#2: Nekem ami nagy plusz pont amire az underground 2 óta várok, hogy végre visszatértek a neonfények a kocsik alá! KÖSZÖNÖM! :D
#2
Igen, nekem is varos, valamint ez sokkal arkadabb mint a horizon ott azert rendesen kell figyelni a kanyarokban siman kisodrodsz ha nem ugyelsz, szamomra pedig inkabb az ilyen full arkad autos jatekok jonnek be.