Control - év végén jön az Expeditions mód

  • Írta: Shifty
  • 2019. október 16.
  • Letöltés
Link másolása
A mai napon frissítést kapott a Control, ami a javítások és finomhangolások mellett a korábban beharangozott fotómódot is tartalmazza. Közben a Remedy közösségi menedzsere, Vida Starcevic az év végére datált Expeditionsről is elárult ezt-azt.

Frissült egy nagyot a Control, a finomhangolások mellett pedig befutott a korábban már beharangozott fotómód is, ami végre lehetőséget ad arra, hogy profi, jól megkomponált fotókkal örökítsük meg a megmagyarázhatatlan jelenségeket kutató Federal Bureau of Control főhadiszállásán történteket.

Az új funkció természetesen rengeteg lehetőséget ad majd a kezünkbe. Szabadon mozgathatjuk a kamerát, kedvünkre állíthatjuk a látószöget, a fókuszt, a mélységélességet, illetve (egyelőre) tíz különböző szűrő közül is válogathatunk.

Közben kiderült néhány fontos részlet az év végére időzített Expeditions módról is. A decemberre datált móka ingyenes frissítés formájában lesz elérhető és lényegében egy challange-módról van szó, ahol főleg időre zajló kihívásokat kell teljesítenünk, természetesen ütős jutalmakért cserébe. A Remedy közösségi menedzsere, Vida Starcevic elmondta, hogy mindig más és más módosítókat használva kell teljesítenünk a feladatokat, így egészen egyedi és változatos kihívásra lehet számítani.

4.
4.
Tomie7
#1: Platináztam. Nem volt rossz. Nagyon tetszett a mechanika benne, széthullik pár cucc. Sztori elég nulla volt. Összes cutscenet tovább nyomtam amibe pofáztak. Szóval azért nem estem hasra a játéktól. :D
3.
3.
Macifasz
#1: Engem valahogy nem szippantott be az előzetesek alapján, de a harc tetszett így adtam neki egy esélyt. És nem bántam meg. A sztori ugyan tényleg kusza, de a játékmenet bejött, a harcok izgalmasak, ráadásul van bennük kihívás, a törés fizika meg a legjobb, amit játékban valaha láttam. A jövőben csak ilyet akarok látni mindenhol, ami itt.
2.
2.
Anti4730
#1: Nekem eletem egyik legjobb jateka:D pazar a grafika, legalabbis one x-en tuti, es a harcok nagyon brutalisak, plusz a felig rombolhato kornyezet. A story tenyleg semmilyen, de a jatekmenet es az old house nagy saga minden ert karpotol. Neked miert nem jott be?
1.
1.
KopyAti
Pfú de megbántam ezt a játékot! Vkinek esetleg van más véleménye a gémről?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...