Control - év végén jön az Expeditions mód

A mai napon frissítést kapott a Control, ami a javítások és finomhangolások mellett a korábban beharangozott fotómódot is tartalmazza. Közben a Remedy közösségi menedzsere, Vida Starcevic az év végére datált Expeditionsről is elárult ezt-azt.

Frissült egy nagyot a Control, a finomhangolások mellett pedig befutott a korábban már beharangozott fotómód is, ami végre lehetőséget ad arra, hogy profi, jól megkomponált fotókkal örökítsük meg a megmagyarázhatatlan jelenségeket kutató Federal Bureau of Control főhadiszállásán történteket.

Az új funkció természetesen rengeteg lehetőséget ad majd a kezünkbe. Szabadon mozgathatjuk a kamerát, kedvünkre állíthatjuk a látószöget, a fókuszt, a mélységélességet, illetve (egyelőre) tíz különböző szűrő közül is válogathatunk.

Közben kiderült néhány fontos részlet az év végére időzített Expeditions módról is. A decemberre datált móka ingyenes frissítés formájában lesz elérhető és lényegében egy challange-módról van szó, ahol főleg időre zajló kihívásokat kell teljesítenünk, természetesen ütős jutalmakért cserébe. A Remedy közösségi menedzsere, Vida Starcevic elmondta, hogy mindig más és más módosítókat használva kell teljesítenünk a feladatokat, így egészen egyedi és változatos kihívásra lehet számítani.

4 komment - szólj hozzá!