Control - év végén jön az Expeditions mód

A mai napon frissítést kapott a Control, ami a javítások és finomhangolások mellett a korábban beharangozott fotómódot is tartalmazza. Közben a Remedy közösségi menedzsere, Vida Starcevic az év végére datált Expeditionsről is elárult ezt-azt.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#4
#1: Platináztam. Nem volt rossz. Nagyon tetszett a mechanika benne, széthullik pár cucc. Sztori elég nulla volt. Összes cutscenet tovább nyomtam amibe pofáztak. Szóval azért nem estem hasra a játéktól. :D
#3
#1: Engem valahogy nem szippantott be az előzetesek alapján, de a harc tetszett így adtam neki egy esélyt. És nem bántam meg. A sztori ugyan tényleg kusza, de a játékmenet bejött, a harcok izgalmasak, ráadásul van bennük kihívás, a törés fizika meg a legjobb, amit játékban valaha láttam. A jövőben csak ilyet akarok látni mindenhol, ami itt.
#2
#1: Nekem eletem egyik legjobb jateka:D pazar a grafika, legalabbis one x-en tuti, es a harcok nagyon brutalisak, plusz a felig rombolhato kornyezet. A story tenyleg semmilyen, de a jatekmenet es az old house nagy saga minden ert karpotol. Neked miert nem jott be?
#1
Pfú de megbántam ezt a játékot! Vkinek esetleg van más véleménye a gémről?