Elrajtolt a Fortnite - Chapter 2

  • Írta: szlav
  • 2019. október 16.
  • Letöltés
Link másolása
Végre fellélegezhettek a Fortnite-rajongók: a fekete lyuk nem nyelte el véglegesen a világ legnépszerűbb játékát. Megkezdődött a Chapter 2, ezzel együtt pedig számos újdonságnak örülhetnek a játékosok.

Két napon át teljes sötétségbe borult a Fortnite világa, de vége a várakozásnak. Hivatalosan is megkezdődött a második fejezet a játék életében, amihez az eddigi talán legnagyobb frissítés dukált. Új helyszínek, átalakított fegyverarzenál, újféle Battle Pass és még sok-sok újdonság vár ránk.

A jól ismert szigetnek búcsút mondhatunk, helyette pedig köszönthetjük a 13 teljesen új főbb helyszínnel érkező pályát, amely az eddigi szokásokhoz hűen egyszerre 100 játékosnak adhat otthont. Az Epic Games csapata külön figyelmet fordított a korábban kissé üresnek vélt vízparti helyszínekre - mostantól úszhatunk, csónakázhatunk, de akár horgászhatunk is a tűzharcok között. A gyávábbak persze el is bújhatnak a kifejezetten erre kijelölt szalmabálák vagy szemetesládák mélyén.

Némileg átalakul az eddig ismert arzenál is - az Epic elsődleges célja az lesz a jövőben, hogy minden fegyvernek meglegyen a saját egyénisége, és hogy tisztán behatárolható legyen az, hogy milyen körülmények között optimális a használatuk. Új sörétesekkel és egy mesterlövészpuskával is találkozhatunk majd, valamint kapunk egy rakétavetőt is, amellyel pillanatok alatt gyógyíthatjuk a csapattársainkat - csak nehogy véletlenül az ellenfél irányába célozzunk vele!


A korábbi szivárgások igaznak bizonyultak, így jócskán átalakul a Battle Pass rendszere is. A célirányt a "More fun, less grind" mottó adta, vagyis az Epic szórakoztatóbbá szeretné tenni a kozmetikai kellékek feloldását, ezzel együtt pedig visszavesznek az ezzel járó monotonitásból - mégsem jó, ha az új cuccok feloldása munkának érződik, pláne, ha még fizettünk is érte!

Rengeteg új küldetés és annál is több zsákmány vár majd ránk. A játék különféle medálokkal jutalmazza majd a tetteinket, legyen szó akár a megölt játékosokról, vagy az olyan egyszerű feladatokról, mint a ládák nyitogatása, vagy az alapanyagok kibányászása. Ezek segítségével haladhatunk majd a szezonbérleten, amely összesen 1500 V-Buckot is tartalmaz majd - ezzel könnyedén megvásárolhatjuk a következő szezon bérletét, és még marad elegendő néhány extrához is.

29.
29.
Norbaszki
#25: #25 hülyeségeket írogatsz itt, össze-vissza. A "Ha lenne gyerekem" résznél végleg elvágtad magad... Kicsit összegezzük: Ha lenne gyereked és ha lenne kedve Fortniteozni, akkor ha ne adj Isten úgy alakul, hogy konfliktusba kerülne veled (az apjával (ha lenne)a játék miatt, akkor te kábeleket akarsz falakból kitépkedni? Saját magadnak legyártasz egy fiktív konfliktust, hogy műszaki tárgyakban tehess kárt? Btw a Fortnite tehet róla, téged is tönkre tett xD
28.
28.
delphijos
#26: Én nem ilyesmire gondoltam, ( azért is van idézőjelben ) ráadásul olyan régi bútor vagyok hogy az első Quake-re gondoltam , de lehetne a Doom is , ráadásul nem volt net, LAN partikra hurcoltak egymáshoz a gépeinket. Plusz amire te gondolsz, az teljesen szubjektív. Amire én gondolok, hogy akkor az “idősebbek” ugyanúgy értetlenkedtek hogy mi a jó ebben..... :)
27.
27.
sanyikatarzan
#26: Most élményről van szó vagy tényekről? Technológiailag és kb játékmechanikailag fejlettebb a Fortnite.
26.
26.
#21: Hát neked sem lehet sok élményed a videojáték korábbi éráiból,ha szerinted minőségben a Fortnite ver egy Quake-et...
25.
25.
Sünkutya
#23: Ha lenne gyerekem nem is engedném neki, vagy legalábbis az első incidens után kitépném a kábelt a falból.
23.
23.
Ichigo77
#10: Az idióta gyerek mögött mindig áll egy idióta szülő.Meg ne sértődjön senki,de ahol a gyerekből "idiótát" tud csinálni egy játék,ott nem a gyerekkel van gond.Nekem is van gyeremekem,játszik is a fortnitetal,de tisztában van vele mit,mikor,meddig.Talán mert ott van mögötte a szülő.
21.
21.
sanyikatarzan
#18: Igen és a fortnite javára...hogy neked mennyire jön be és milyen élményeid voltak a kvékkel, az más tészta pörsze
20.
20.
Sünkutya
#12: Mégis egy vagyont költöttek a taknyosok különböző csiribí karakterekre.
Pedig aztán szerintem ebe-guba hogy robotzsarú v. Pan Péter szaladgál a pályán.
18.
18.
#12: Hát szerintem meg óriási nagy minőségbeli különbség van mondjuk egy Quake III Arena és egy Fortnite között.
17.
17.
user101
Ha valami sikeres lesz, úgy is sokan utálni fogják... Azért meg, mert rosszul használja az epik a pénzt amit összeharácsolt vele még inkább okot adnak az utálatra...

Dögöljenek is meg! :)
10.
10.
Sünkutya
Beszüntetném a pics@ba mert idióták lesznek a gyerek tőle.
9.
9.
#5: Most úgy megdícsérném őket, hogy milyen jó játékokat csinálnak és milyen jól csinálják őket. Ők csinálták a Gears of War-t. Jazz Jackrabbit?

(gondolkodási idő)

Amit most csinálnak, azt (is) jól csinálják, kiszolgálják a Fortnite-ot, az meg kiszolgálja az Epic Games Store-t. Ez utóbbit bár én nem utálom, ennyi tőkéből csinálhatnának még játékokat azoknak is, akiknek a pénzén ide feljutottak. Unreal + Tournament részek mind megvoltak nekem. Meg egy csomó játékuk az idők alatt. De ez a Fortnite nekem nem kínálat.
5.
5.
sanyikatarzan
#4: Vagy a hihetetlen jó live service és update áradat a siker titka? A játékosokat meg is kell tartani. Szóval nem csak a marketing itt az ami miatt a mai napig toppon vannak :D
4.
4.
#2: Amikor felkerültek az első hírek a játékról, hogy készül az volt a szöveg, hogy az első unreal 4-es játék. Meg majd ezt kell csinálni, meg majd azt lehet csinálni és a lőtéri kutyát sem érdekelte. Kinézetre meg olyan a mai napig, mint az első Unreal engine játék, az Unreal. Aztán lemásolták a nem gamer-ek kedvenc BR stílusát és lám-lám... Megszületett a mai Fortnite.
3.
3.
sanyikatarzan
#2: Nem hiszem.olvass utána.
2.
2.
B-Shaggy
#1: Free to play alternatívája volt az akkoriban az egyik legnépszerűbb játéknak, építkezni meg mókás. Az alap játékosbázis megvolt azokba akik még a BR előtt megvették, utána már csak erős marketing kellett.
1.
1.
Teljesen jól hangzik mindamellett, hogy a mai napig nem értem, hogy miért lett sikeres ez a játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...