Elrajtolt a Fortnite - Chapter 2

Végre fellélegezhettek a Fortnite-rajongók: a fekete lyuk nem nyelte el véglegesen a világ legnépszerűbb játékát. Megkezdődött a Chapter 2, ezzel együtt pedig számos újdonságnak örülhetnek a játékosok.
  • Írta: szlav

Kommentek

#29
#25: #25 hülyeségeket írogatsz itt, össze-vissza. A "Ha lenne gyerekem" résznél végleg elvágtad magad... Kicsit összegezzük: Ha lenne gyereked és ha lenne kedve Fortniteozni, akkor ha ne adj Isten úgy alakul, hogy konfliktusba kerülne veled (az apjával (ha lenne)a játék miatt, akkor te kábeleket akarsz falakból kitépkedni? Saját magadnak legyártasz egy fiktív konfliktust, hogy műszaki tárgyakban tehess kárt? Btw a Fortnite tehet róla, téged is tönkre tett xD
#28
#26: Én nem ilyesmire gondoltam, ( azért is van idézőjelben ) ráadásul olyan régi bútor vagyok hogy az első Quake-re gondoltam , de lehetne a Doom is , ráadásul nem volt net, LAN partikra hurcoltak egymáshoz a gépeinket. Plusz amire te gondolsz, az teljesen szubjektív. Amire én gondolok, hogy akkor az “idősebbek” ugyanúgy értetlenkedtek hogy mi a jó ebben..... :)
#27
#26: Most élményről van szó vagy tényekről? Technológiailag és kb játékmechanikailag fejlettebb a Fortnite.
#26
#21: Hát neked sem lehet sok élményed a videojáték korábbi éráiból,ha szerinted minőségben a Fortnite ver egy Quake-et...
#25
#23: Ha lenne gyerekem nem is engedném neki, vagy legalábbis az első incidens után kitépném a kábelt a falból.
#24
#11: Egyetértek,ott a pont.
#23
#10: Az idióta gyerek mögött mindig áll egy idióta szülő.Meg ne sértődjön senki,de ahol a gyerekből "idiótát" tud csinálni egy játék,ott nem a gyerekkel van gond.Nekem is van gyeremekem,játszik is a fortnitetal,de tisztában van vele mit,mikor,meddig.Talán mert ott van mögötte a szülő.
#22
#14: Amikor félbeszakadt a Disney-délután, mert meghalt Antall József, kb ugyanilyen hiszti rohamok voltak, csak az nem volt feltöltve yt-ra.
#21
#18: Igen és a fortnite javára...hogy neked mennyire jön be és milyen élményeid voltak a kvékkel, az más tészta pörsze
#20
#12: Mégis egy vagyont költöttek a taknyosok különböző csiribí karakterekre.
Pedig aztán szerintem ebe-guba hogy robotzsarú v. Pan Péter szaladgál a pályán.
#19
#14: Igen, belőlem se hozott ki semmi féle agressziót, nem úgy mint a mai gyerekekből
#18
#12: Hát szerintem meg óriási nagy minőségbeli különbség van mondjuk egy Quake III Arena és egy Fortnite között.
#17
Ha valami sikeres lesz, úgy is sokan utálni fogják... Azért meg, mert rosszul használja az epik a pénzt amit összeharácsolt vele még inkább okot adnak az utálatra...

Dögöljenek is meg! :)
#16
#14: Már aki. Egy haverom rendszeresen szétverte ököllel a billentyűzetet valami 2. Vh repülőszimulátor miatt
#15
#14: Szétvertétek akkor is. Csak nem volt internet, hogy ki lehessen rakni a videót a világ elé.
#14
#11
De mi nem vertük szét a tv-t, ajtót, széket mert nem tudtunk játszani két napig...
#13
#11: +1
#12
#11: "Na ez pont az mikor az ember elfelejti honnan jött, és azt a szart nyomja amit annyira utált gyerekként hallani ö is a mostaniaknak."

Pont ugyanerre gondoltam én is. Annó a nagy Quake csatáim semmivel nem voltak "minőségibbek". Bár én nem nagyon játszom ezzel ( néha pár meccs a fiammal duo-ban ) , és persze lehet utálni, de ez a játék a profi, és kultúrált f2p iskolapéldája. Nincs túltolva a vásárlás "erőltetése", minden csak kozmetikai, és SEMMI HÁTRÁNYOD NINCS ha egy fillért sem költesz.
#11
#10: Ahogyan mi is azok lettünk? Ugyanaz a szar szöveg mint a mi gyerekkorunkban, a hülye videójáték, a kompjúterezés meg a nittendó(sic).
Na ez pont az mikor az ember elfelejti honnan jött, és azt a szart nyomja amit annyira utált gyerekként hallani ö is a mostaniaknak.
#10
Beszüntetném a pics@ba mert idióták lesznek a gyerek tőle.