Frissítve: The Outer Worlds - PS4 Prón extrák nélkül

  • Írta: szlav
  • 2019. október 18.
  • Hír
Link másolása
Különös hír érkezett az Obsidian Entertainment hamarosan megjelenő szerepjátéka kapcsán. A rivális konzolok erősebb darabjai közül kizárólag az Xbox One X támogatja majd a 4K-s felbontást.

Itt egy hír, ami felett összekaphatnak a Microsoft és a Sony hívői: a The Outer Worlds kiadója, a Private Division bejelentette, hogy a sokak által várt szerepjáték Xbox One X-en kihasználja majd az erősített konzol által adott lehetőségeket, a PlayStation 4 Pro azonban nem kap semmiféle extrát az alapváltozathoz képest. Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy a Sony erősebbik gépét használó játékosok lemaradnak a 4K-s látványvilágról, s be kell érniük a 1080p-s felbontással.

Egyelőre sem a kiadó, sem pedig a fejlesztőcsapat nem indokolta meg a döntést, habár az összeesküvésre gyanakvók az Obsidian és a Microsoft kapcsolatában vélik felfedezni a dolog nyitját, hiszen a redmondiak tavaly ősszel felvásárolták a stúdiót. Akárhogy is legyen, mi már alig várjuk a játékot, melynek 20 perces nyitányát az IGN jóvoltából már most lecsekkolhatjuk:

A The Outer Worlds október 25-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, később pedig befut a Nintendo Switchre szabott változat is.

Update! A Private Division pontosította a fentieket, a DualShockersnek küldött közleményükben igyekeztek megnyugtatni a PS4-eseket is: "A The Outer Worlds Xbox One X-en és PlayStation 4 Prón is kínál extrákat. Xbox One X-en és PC-n 4K-s textúrákat és felbontást vonultat fel, míg PS4 Prón 1440p-ről skálázza fel 4K-ra a látványt. A játék remekül néz ki mindegyik platformon."

51.
51.
Nem tudom, hogy ti honnan fordítgatjátok a híreket, de nettó hülyeség, amit leírtatok.

Mindkét platform enhanced lesz, guglizzátok meg ismét.

50.
50.
frankdelgado
#47: Ès nem cagy függő sem, csak szenvedèlyes....:)
46.
46.
kexiaxel
Ezeknek a karaktereknek nincs élet az arcán annyi mimikája sincs mint a google robotnőjének.
45.
45.
kexiaxel
Most azzal vagytok elfoglalva melyik konzol hangosabb jobb stb...
Ez egy kaka játék sztem.... (bocs ha valakit megsértek)
43.
43.
frankdelgado
#42: Meg a sört is azon hűtöd.
42.
42.
Yanez
Nem tudom gyerekek, de az én ps4 próm olyan csendes, hogy akár párnának is használhatnám, úgysem hallanék egy mukkot sem.
41.
41.
frankdelgado
#33: Na majd ha egyszer lesz ps4-em , írok neked tesztet gec! Hátha ünnepekkor leakciózzák 60 körülire...
36.
36.
ABorealis27
Nálunk a decemberben vásárolt PS4 Pro egyáltalán nem hangos, meg is lepődtem rendesen. Talán a kritikák miatt jobban odafigyelnek a pasztázásra az újabbaknál vagy csak mázlink volt ezzel a darabbal.
28.
28.
Fata Morgana
#27: Ott a pont nálad!
Nekem szintén egy Xbox360 "Red Elit" Jasper-es konzolom, ami még mindig megvan, évente 2x takarítottam ahogy a tápegységet is valóban egy nagyon halk masina.(kapott egy részleges felújítást, kapott új olvasó fejet, a mechanikát is rendbe raktam, újra pasztáztam még ma is kifogástalanul működik)

A PS4 Slim csendes de van hogy párszor "startolni akar" pedig már jóval alacsonyabb az átlag hőmérséklet, de annyira nem zavaró.
26.
26.
mustang74
Mindjárt sírva fakadok.....
16.
16.
godach
#14: Igaz a dörgés, akarom mondani zörgés. Nekem olyan hangos az eleje óta, főleg amikor kéri a kakaót, hogy a hajnali játékot el kellett felejtenem. Ellenben az one s szemmagasság alatt van, így le kell pillantanom, hogy benyomtam e.
15.
15.
MzperXD
A mostani konzolgeneráció már elavult. Jövőre itt az új, akkor nagy ugrás várható grafikában. Az xbox x erősebb, de ez az előny ritkán érezhető. Egy jó gammer pc drága, de érezhetően szebb és dinamikusabb játszani rajta..
14.
14.
frankdelgado
De akkor, aki normàlis, fehèr embereknek valo xbox one x-et vett, annak a televízio kèszülêkèn jobban mutat majd ez a jàtêk, mint azèn, aki ezze a zörgő, japó masinàval rendelkezik?
12.
12.
delphijos
#11: https://twitter.com/PrivateDivision/status/1184562335492575232
9.
9.
Giga0509
Közben cáfolták is a hírt :D
7.
7.
delphijos
#1: "Lufit fújnak és a PS3-as embereken élnek"

Hát ezen még mind
6.
6.
"Itt egy hír, ami felett összekaphatnak a Microsoft és a Sony hívői: "

https://www.gamekapocs.hu/hir/65004/ps4_pron_nem_lesz_felturbozva_a_the_outer_worlds

És én ebben már az elején benne akartam lenni, erre senki sem vitázik. Akkor sorry. :) De azért azt lássuk be, hogy kitettem magamért. Egyébként a játékról írt gondolatom a végén az igaz. És ha nem lesz valami 4k felbontásban ez a csodaszép grafika külön playstation pro-n, akkor én nem is tudom, hogy a világ hogy éli ezt túl. XD
5.
5.
Yanez
#1: #3, 4:
Nyugi gyerekek, szerintem csak trollkodik. :)
3.
3.
A Pulyka
#1: Ekkora baromsagot is mar reg olvastam...
1.
1.
Hát biztos bunkó vagyok, de én sem foglalkoznék a PS Pro-val. Nem azért mert MS háztályi már a stúdió, hanem minek? Ereje sincs annak a cuccnak, meg ott tényleg csak a használt kereskedelem megy. Én nem vagyok PS gyűlölő, vagy valami, de a PS4 amikor jött, akkor kellett volna jönni a Pro-nak. Szóval szerintem a PS-nek hosszú távon nincsen jövője és nem holnap és nem holnap után, de nem ebben a formában fog tovább létezni a PS. Abban amit csinálnak nincs pénz. Lufit fújnak és a PS3-as embereken élnek, de az a korszak is már elmúlt és azok az emberek is idősödnek. Felnőttek meg másképp gondolkodnak sok olyan dologról, ami a Sony-nál "feature".

De nem akartam senkit idegesíteni, ez csak egy magánvélemény és ha valakinek beválik és bejön, az értelemszerű, hogy használja egészséggel, azt kívánom.

A játék meg úgy néz ki, mint egy Mass Effect Andromeda - Fallout szerelemgyerek Nintendo Switch handheld módban, kíváncsi vagyok, hogy a végén azt mondom-e (pass-próba), hogy megér egy misét és akkor írok majd róla, vagy kiderül, hogy egy holt unalmas bullshit az egész játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...