Hónapokat csúszik a Bloodlines 2

Senki sem szeretné megismételni a Vampire: The Masquerade - Bloodlines hírhedten bugos startját, így a Hardsuit Labs ma bejelentette, hogy néhány hónapot még a sütőben hagyják a Bloodlines 2-t.

Az eredeti tervek szerint 2020 első negyedévében jelent volna meg a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, a legendás vámpíros szerepjáték folytatása, ám úgy tűnik, hogy várnunk kell még egy kicsit a vérszívással. A 2004-es Vampire: The Masquerade: Bloodlines, habár egy rendkívül népszerű játék volt, a megjelenésekor szörnyű technikai problémáktól hemzsegett, s bármennyire is autentikus lenne ez a folytatás esetében is, a Bloodlines 2 fejlesztőstúdiója mégis egy igazán jól összerakott, fényesre csiszolt játékot szeretne a rajongók kezébe adni.

Ez a jelenlegi tempóban nem tűnik teljesen reálisnak, így a Hardsuit Labs brigádja egy nyílt levélben elnézést kért a rajongóktól, de további türelmet kért tőlük. Bevallották, hogy 2020 elejére nem fognak elkészülni a játékkal, de biztosítottak mindenkit arról, hogy még a jövő év folyamán piacra engedik a művüket. Konkrét dátumot tehát nem kaptunk, de annyi megnyugvásunk lehet, hogy nem kell már éveket várnunk a játékra.

Néhány napon belül, október 18-án kezdődik a berlini PDXCON, amely során a Paradox Interactive égisze alatt készülő játékokról többet is megtudhatunk majd. A Bloodlines 2 fejlesztőbrigádjának tagjai is megfordulnak majd a helyszínen, illetve az egyik livestreamen is megszólalnak - reméljük, hogy ekkor megtudhatunk majd néhány részletet az elhalasztott játékról!

1 komment - szólj hozzá!