RAN: Lost Islands - battle royale a középkorban

  • Írta: sirdani
  • 2019. október 17.
  • Bejelentés
Link másolása
Picit talán a battle royale-láz vége felé közeledünk, mégis egy újabb PUBG- és Fortnite-kihívó érkezik hamarosan a Steamre, melyben a konkvisztádoroké, a szamurájoké és a tornádóké a főszerep.

A 100 fős összecsapásokat ígérő alkotásban lesz minden, amit csak egy középkori játéktól elvárhatnánk; hatalmas muskéták, kardok, számszeríjak, tengeri csaták és csatalovak. A dolog érdekessége, hogy a világ minden pontjáról érkező harcosoknak nem csak ellenlábasaik, hanem még a természet is tartogat néhány meglepetést, legyen szó akár óriási szökőárakról vagy tornádókról.

A RAN: Lost Islands PC-n kezdi majd meg karrierjét, novemberben a tervek szerint már el is rajtol Early Access-státuszban, később pedig PlayStation 4-re is ellátogat. A végleges verzió megjelenésének dátuma egyelőre még nem ismert.

6.
6.
Cooper911
Hú de elcseszték! Nem rajzfilm grafikája van! Pedig akkor lehet, hogy megszorongatná a Fortnájtot :D
5.
5.
crytek
#3: Hol élsz? Ezek az ótvarok pont azért sikeresek mert mindenki veszi a létezi legkisebb ótvart is bele
4.
4.
br1Koo
Ez úgy néz ki mint valami vacak mmo, nem mint egy battle royale.
3.
3.
user101
#2: De bakker a lite "ingyenes" :)
Aki nem vette meg a fizetőset, nem fog szkínekre sem költeni, mert ócsójános...
Akkor inkább csináltak volna az alap PUBG-be egy butitott módot, vagy egy "more like very-very-low" opciót... Ennek így, külön szerón, botokkal ( alig-alig lézeng egy-két játékos benne ), ingyen mi értelme ?
2.
2.
pjoco
#1: Na figyelj elmagyarázom. A PUBG egy optimalizálatlan foshalmaz mai napig. Van akinek az atom gépen is beakad főleg ha sokan ugranak egy adott helyre.
PUBG lite pedig elfut egy kenyérpirítón is. Érted már??? Így letudják nyúlni a pénzét azoknak is akik eddig azért nemtudták futtatni mert csak egy vacak laptopja volt.
1.
1.
user101
Na! Ha már itt tartunk... Valaki magyarázza már el nekem, hogy a PUBG-Lite-ot mi értelme volt kiadni PC-re ? De most tök komolyan, mert nem értem... :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...