Red Dead Redemption 2 - itt az első PC-s trailer

Érkezett egy nyúlfarknyi, egyperces előzetes a Red Dead Redemption folytatásának nemrég megerősített PC-s változatáról, ami a gyönyörű vadnyugati hangulat mellett a játék festői tájait is megvillantja. Mindezt 4K-ban, 60fps mellett.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#81
#73: "Végszónak még azt is elmondhatnád, hogy mi a halálnak kell olyan átkozottul lassan sétálni a táborban?"

Nekem ez a sor foglalja össze az egyik legnagyobb frusztrációmat ezzel a játékkal kapcsolatban :D Elég sok időt töltöttem el annak kikisérletezésével, hogy hogyan lehet lovon vágtatva minél tovább jutni, mielőtt vonszolni kezdené magát a gebe.
#80
#78: És ez nem jelenti azt, hogy gond lenne hogy leírod a véleményed. Egyáltalán nem gond, sőt... erre valók ezek a forum -ok. De a játékról írj, és nem támadj másokat azért, mert más tetszik nekik, ne mond hogy hülyék, mert nem értékelik a bablevest. Mond el inkább azt, hogy neked miért ízlik annyira. Annak van információ értéke. A céltalan támadásoknak nincs.
Ha úgy működnék ahogy te, akkor most leírhatnám azt, hogy te tök hülye vagy, hogy nem látod hogy a yakuza 6 mennyivel jobb játék, mint az rdr2. Szerintem sokkal jobb, sokkal szórakoztatóbb, én rettentő jól éreztem magam amíg játszottam vele, és le is írtam már többször hogy miért. De ha azt mondom rád hogy te márpedig hülye vagy hogy ezt nem látod, attól te még nem fogod jobban szeretni ezt a játékot, és kevésbé a másikat. Ugyanúgy állítanál akkora sületlenségeket, hogy a "genlegjobbjátékaazrdr2", ami nyilvánvalóan nem igaz. A legszebbek között van, az viszont igaz.
#79
#78: ÓÓÓ a szakajtó.... hogy oda ne rohanjak. Tudod nekem van valamim, amit úgy neveznek, hogy "önálló vélemény". Én nem úgy ítélem meg a szórakoztató ipari termékeket, hogy megnézem mit írt róluk a "mélyen tisztelt szaksajtó", hanem kipróbálom, és meglátom hogy engem szórakoztatott -e, avagy sem. Egy ilyen játék nem egyenlő mondjuk egy tudományos folyóirattal, ahol a jobb matematikus leírja a legújabb elméleteit, és aki okosabb, azt jobban tiszteljük érte... Ez csak egy digitális játék. A minőségének mércéje nem a szaklapok ítélete, hanem az én belső működésemnek, igényemnek való megfelelés. Ha én nem szórakozom jól vele, akkor egyáltalán nem érdekel még az sem, ha a föld összes többi lakója pedig igen. Nekem ez a játék nem felel meg. Túl gyenge, túl kevés, túl sekélyes, és túl lassú, ám nagyon szépen animált, és rajzolt western játék. Ha neked nagyon tetszett, akkor örülj neki, élvezkedj vele amennyit jól esik, és ennyi. De engedd meg nekem, hogy én eldöntsem, hogy nekem nem ízlik a bableves, és lesz**om ha neked az a kedvenc ételed. Fogyaszd egészséggel.
#78
* száz szónak is egy a vége és befejeztem itt, attól hogy pár gyerek veri magát pár fórumon attól még az RDR 2 a generáció egyik legjobbja és a sandbox játékok egyik csúcsa, de tőlem szapuljátok csak. nyilván van akinek okkal nem jön be mert nem fekszik ez a lassú játékmenet és nem tud elmerülni az amúgy páratlan világában - őket is megértem van a játékban nem kevés vontatott megoldás. Meg van aki szimplán a divatfikát tolja netről összeollózott okokkal amiknek sajnos a fele nettó baromság igen.... Ettől még a szaksajtó (bizony a fizetetlen is) és a játékosok túlnyomóan döntő többsége szerint top cucc nem véletlenül, bármennyire megy a vergődés micsoda középszer és csak a grafika a grafika.:)
Okos enged...Toljátok csak tovább.:)
#77
#73: "Mondjuk egy yakuza 6 -hoz képest ez a cowboy játék még a kanyarban sincs"

Az összes Yakuza játékot kitoltam mert a kedvenceim,de ezen az állításon jót röhögtem te tényleg csak troll vagy be is fejeztem mert értelmetlen. :)
#76
#70: Demagóg fanboyság hogy leírom hogy marhaságokat állítanak itt páran amik szimplán nem igazak? ok.:)
#75
#61: Ja és a történettel kapcsolatban még egy apróság... nézz meg egy persona 5 -öt példaképp. Tengernyi szöveg van benne. Annyi, hogy 3 rdr2 is kijönne belőle. De az legalább mindig valami érdekes eseményről szól, és nem unod halálra magad közben, mint az rdr2 -ben. Talán azért, mert ott volt történet amit megírtak, és voltak karakterek akiknek érdekelt a sorsa. Az rdr2 -ben mondj nekem csak egy olyan embert, akinek a története tényleg érdekes és szórakoztató.... csak egyet. Arthur már ki is esett...
#74
#60: Ne mondd már hogy nem kell nyomogatni az x -et a lovagláshoz, mert dehogyisnem. Persze néha belőheted a filmes nézetet, de attól még a lovaglásnak szerves része marad az x nyomogatás, mivel nem feltétlenül akarsz mindig kötött pályán lovagolni. Meg amúgy sem izgalmasabb egy cseppet sem az, hogy nézed ahogy lovagol a cowboy... Ennyi erővel tényleg berakhatom a volt egyszer egy vadnyugatot, és akkor nem kell rdr2... Azt kéne értened, hogy egy játéknak elsősorban szórakoztatnia kell. Minden mást ennek kell alárendelni. Egy sakk játék sem azért szórakoztató mert gyönyörűen faragott gyémánt bábukkal játszod, hanem mert sakkozni szórakoztató. Persze kell a körítés, kell hogy az is jó legyen amennyire lehetséges, de ha a játék amire felhúzod az egészet fárasztó, unalmas, érdektelen, akkor mit ér a csomagolás? Persze... ismerjük el az érdemeit, és jelentsük ki, hogy a legszebb cowboy játék ami valaha készült. De fogadjuk el azt is, hogy nem feltétlenül a legjobb, és azt is, hogy vannak emberek akiknek ez így ebben a formában nem elég jó. Pl nekem sem...
#73
#68: Annyi mindent írtál. Azt hinné az ember hogy rockstar games részvényes vagy. Hiszen ez a "világlegjobbjátékaeszméletlenfantasztikusélmény" és aki ezzel nem ért egyet, annak nyilván semmi köze az egészhez, vagy hülye.
Szerintem pedig nem jó játék, és kész. Egy sekélyes, unalmas cowboy történet, pár érdekes eseménnyel, de semmi olyannal, ami igazán kiemelkedő volna. És képzeld... végighallgattam az összes párbeszédet, és igen, unalmas volt. Megtudhattam rengeteg teljesen felesleges információt emberekről, akik nem érdekelnek... Nahát... micsoda élmény. Fantasztikus... és mindezt fél órás lovaglások közben. És az a harcrendszer... ravasz, pöcök fel, másik ravasz, bumm... ravasz, pöcök fel, másik ravasz bumm... ravasz, pöcök fel.....
Fantasztikus. Ilyen harcrendszer még SOHA nem volt egyetlen játékban sem. Korszakalkotó, eszméletlen jó... ravasz, pöcök fel...
És még meg is tisztíthatod a fegyvert... nahát... bár így is egy lövés fejbe mindenki, meg úgy is, szóval nem tudom minek, de megtisztíthatod a fegyvert... Na és a vadászat... bár azt sem tudom hogy minek, mert lóval simán át lehet gázolni az állatokon, és megdöglenek, vagy lovaglás közben bal ravasz, jobb ravasz, és halott a nyúl...
Ha hideg van akkor vehetek fel kabátot... nagyszerű... de minek ha egyszer pólóban is túlélem a havazást.. ezt mondd el nekem. Meg úgy általában mi a halált csinálsz a játékban? Kártyázol?
Láttál már yakuza játékot? Nézd meg egyszer milyen az, amikor a mellék tevékenységek, és küldetések érdekesek, és szórakoztatóak. Mondjuk egy yakuza 6 -hoz képest ez a cowboy játék még a kanyarban sincs, KIVÉVE a technikai megvalósítást, ami tényleg elismerésre méltó. Az animátorok, és a grafikusok vért izzadtak hogy jól nézzen ki ez a játék, megrajzolták ahogy összemegy a ló**sz, és ahogy lenyúzod 2 perc alatt a nyulat, de a játék többi része ha nem is teljesen rossz, de egy alsó közepes szintnél semmiképpen nem több. Sem a történet, sem a játék nem kiemelkedő.
Végszónak még azt is elmondhatnád, hogy mi a halálnak kell olyan átkozottul lassan sétálni a táborban?
#72
#70: Nettó faszság. Hazudsz.
#71
#60: Te most az RDR2-ről beszélsz?
#70
#60: Látom még Duken is semmi demagóg fanboyságban melletted pedig ő is súlyos eset
#69
#60: Igazad van amúgy. Ez egy gyönyörű topmodel. Ennyit tud. :)
#68
#67: A különbség csakaz hogy nem hordok össze baromságokat amik "ízlés dolga" vagy nem stimmelnek.
#67
#61: Én nem akarok veszekedni veled, mert ez az égsz nem ér annyit, de annyi igazság van abban amit mondanak rólad, hogy egy olyan játéknál meg amit meg TE nem szeretsz, ott meg ugyanígy osztod azokat akiknek meg bejön. Olyankor meg azok a hülyék hogy az a “fostenger” bejön nekik....
#66
#64: Látod.. Közöd nem volt az egészhez, köszi. :)
#65
#64: Teszem hozzá a két befejezés ettől függetlenül zseniális szerintem.
#64
#55: Nem nyomtam el semmit, hogy direkt ne hagyjam ki a semmitmondó történeteket, hátha van köztük egy érdekes is, ha már a történetmesélés 1/10. Nem érte meg. Lehet chaplin filmekre is azt mondtani, hogy jók, nyilván azok voltak a saját korukban, csak nem 2019-ben! Középszerű történet, rosszul elmesélve. Nyilván a kőhülye amerikaiak tudnak Athurral azonosulni, nekem nem sikerült, annak ellenére sem, hogy jó ember volt mindvégig, mondjuk nem fejlődött a karaktere semerre. A mafia 1-et nem hozom fel példaként, mert az nincs vele egy ligában sem történetmesélésben, sem pedig karakterfejlődésben. Lehet benne rossznak lenni, csak egyszerűen nem éri meg. Mondjuk utólag jónak sem, mert untam a játékot. Sokan 30%-ig játszották végi és odáig voltak a sok tartalomtól ami benne van, meg az atmoszférától. Az a baj, hogy a sok tartalom opcionális és semmiképpen nem függ össze. Visszautalnék a 2002-es mafia 1-re. Régi settingben egy gengszterfilm. A főszereplő fiatal korától épül be a maffiába, életének minden fontos pontja interaktívan meg van jelenítve. A RDR2-ben 17 évvel később a főhős élete lovon beszélgetéssel van elmesélve, és csak és kizárólag azon szakaszát mutatja be, amiben már banditaként van jelen, néhány pofázással megmagyarázva az előzményét az amúgy puszta akciófilmnek, ami még véletlenül sem életrajzi film (aminek a setting korlátai miatt lennie kellett volna). Nem hoznám fel példaként, hogy az új Joker film miért lett jó, és miért szar a legtöbb kéregényes film. Pont azért, amiért a Mafia 1 története jó, ez pedig nem. Kőegyszerű karakter, akció, pórnépnek!
#63
#61: Ja... van... ellovagolhatok 20 km-t a legközelebbi állomáshoz, esetleg ha játszok 20 órát a játékkal (amiből 1,5 óra gameplay, 3 óra átvezető és 16 óra lovaglás), akkor lesz lehetőségem, hogy találjak valami "taxist", esetleg még 500 dollárért csinálhatok valami térképet, amit ha megmutatok 2 rejtett boszorkának, akik kérnek, hogy öljek meg 3 grizlit és 2 kacsát, akkor talán elutazhatok 30km-es szórásra ahhoz képest, ahova szeretnék, ahonnan már csak 1 órát kell lovagoljak. :) Kb ilyen a rendszer. Ez nem fast travel. Én örülök, és megértem, ha valakit becsíp, és ez tetszik. De továbbra is mocskosul szánalmasnak tartom, hogy még én vagyok a hülye azért, mert te mivel ezt nem érzed így, ezért én se érezhetem... :)

10 negatív kritikából mondjuk, amennyien vagyunk, kb. 1 mondja, hogy szar, a többiek azt mondják, hogy "jójó, de nem nekem való mert lassú" és továbbra is itt prüszkölsz mintha megujjazták volna a kedvenc macskádat. Ja és azért mert nem vagyok tőle elájulva, már egyből buta vagyok akár, mert nem figyelek a játékra (vagy az, akinek címezted, de ha jól értem, mindenki buta akinek nem tetszik...). :)

A GTA5-ben is volt fast travel. Ja. hívhattam taxit, akire vártam 1 percet, aki volt, hogy úgy érkezett meg, hogy elütött... de ha nem, beszállhatok és pénzért elvisz 30 mp alatt oda, ahova szeretnék. Én tudom, egy primitív átlag gémer vagyok, akinek pl. egy Horizon vagy AC: Origins szerű rendszer nagyon megfelel. Mert van, hogy van olyan kedvem, hogy szeretnék hosszasan vágtázni és gyönyörködni a tájba, random mellékküldikbe és balhékba botlani, de amikor gyakorlatilag ebbe belekényszerít a játék, azt nem szeretem. Szeretem ha dönthetek. Itt mire bekerülnek a "fast travel" opciók a képbe, már a fél tököm tele volt az egésszel.
#62
SLi