Ismét mozgásban a Star Wars Jedi: Fallen Order

A külföldi szaksajtó lehetőséget kapott, hogy megjelenés előtt kipróbálja a novemberi premierek egyik legjobban várt címét, a Star Wars Jedi: Fallen Ordert. Az ott szerzett élményekről gameplay videók és írásos beszámolók is születtek.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#16
#15: 2 különböző játék, amit még véletlenül sem lehetne összehasonlítani?
#15
#13: Mer a god of war vagy a tomb raider mivót?
#14
#13: Én egy közepes SW történetre számítok, Uncharted szerű történetmesélésre és alapvető játékmenetre, csak épp a lövölde helyett kapunk egy butított souls like harcrendszert. Nem gondolom, hogy meg fogja váltani a világot, de egy tisztes iparos munkának tűnik, ami jó helyekről merít, ez nyakon öntve SW univerzummal pedig már elég egy SW rajongónak szerintem. :)
#12
Nagyon pöpec az a 8 perces videó és az a nagy darab boss a végén hmm nem lesz könnyű lecsapni. Érezni a Titanfall 2-es hatást a falon járkálással de itt is rendben van. Az erő vele van :D
#11
#10: Nem, vagytok úgy ketten ezerből.
#10
Úgy látszik csak én gondolom úgy, hogy ez 2019 ben már nagyon kevés.
Nagyon szeretem a Star Warst!
#9
Na olvastam a Disney miatt nem lesz benne csonkolás, köszi Miki.
#8
#7: Mivel Cameron Monaghan játssza, és neki ilyen a feje, ezért nem.
#7
Ennél bumburnyámabb fejet nem tudtak csinálni ennek a szerencsétlennek?
#6
Tetszik, meg minden és örülök, hogy talán végre jön egy értékelhető sw játék valahára... de ami akrobatikát felvonultat, akár repülhetne is és akkor nincs ez a kényszerű 0 fizikát felvonultató játékmenet... :)
#5
Jól néz ki igazából
#4
Én is várom pedig egyáltalán nem vagyok SW rajongó csak símán tetszik amit látni.
#3
Meglepően pofàsnak tűnik.
#2
#1: Én is így vagyok vele, pont most írtam a haveroknak hogy nem csak tetszik de már kezdem várni is.
#1
Egyre jobban tetszik, a grafika még mindig pofás, a fénykard bár szebb mint volt, de még mindig nem az igazi, viszont mint játék jónak tűnik. Nagyon remélem azt hogy sikeres lesz, mivel akkor talán a játékot sose látó EA vezetői talán észhez térnek, és meglátják azt hogy erre igenis van igény.