Mortal Kombat 11 - itt is beköszönt a halloween

  • Írta: Shifty
  • 2019. október 17.
  • Letöltés
Link másolása
Ha október, akkor halloween, és ezt a játékipar képviselői sem hagyhatják szó nélkül. Ezúttal a Mortal Kombat 11 kap majd egy frissítést, aminek köszönhetően új kosztümök és egy esemény is érkezik a játékhoz.

Az 5 fontba kerülő Masquerade Skin Pack jóvoltából kicsinosíthatjuk Jade-et, Kabalt és Liu Kanget is. Ami viszont izgalmasabb, hogy október 25-én indul és november 1-jén ér véget a Mortal Kombat 11 halloweeni eseménye, aminek a keretein belül kapunk négy vadonatúj főellenfél-küzdelmet, ahol mindenféle módosítókat bevetve kell győzedelmeskednünk.

Lesznek itt repkedő boszorkányok, denevérek, fejünkre hulló tökök, földből bármikor kinövő sírkövek, fekete macskák és sok más izgalmas dolog.

2.
2.
DarkLord
Hétvégén szétnyüstöltem a játékot az ingyen cuccal... egész jó lett csak még egy kicsit béna vagyok a kontrollerrel. Én bill-en vagyok verhetetlen ott minden kombót hard beadok egy fél szempillantás alatt, kontrollerrel meg valamikor még egy egyszerű trükk sem jön be nemhogy kombó szinten csapassan neki :D Bár így is 37 győzelem mellett 11 vereségem lett az online-ba, amiből 2 az eszméletlen lag miatt, mert nem néztem a ping-et, hogy milyen siralmas a túloldali figurának. Pedig dobott olyan ellenfeleket, akinek volt már 2-3 ezer játéka is :D Pc-re fogom megvenni a teljest, mikor kijön, mert nagyon meggyőzött a dolog.
1.
1.
Yanez
Igazán odaadhatták volna ezt a modot grátisz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...