Fallout 76 - csak jövőre jönnek az NPC-k

Habár őszre ígérte őket, a Bethesda bejelentette, hogy csak a jövő év elején futnak be a Fallout 76 világába az emberi NPC-k. Azért így is számíthatunk még újdonságokra, jövő héten érkeznek például a privát szerverek.

A Fallout 76-ot számos kritika érte a megjelenésekor, az egyik legfájóbb hiányossága a játéknak pedig az volt, hogy kimaradtak belőle az emberi NPC-k. A rajongók visszajelzései alapján a Bethesda végül úgy döntött, pótolja a dolgot, így az E3-on bejelentett Wastelanders kiegészítő többek között érdekes nemjátékos karaktereket is magával hoz majd.

A probléma csak az, hogy bár a DLC-t őszre ígérték a fejlesztők, a minap egy blogposztban jelezték, hogy elhalasztották a megjelenést, és 2020 első negyedéve előtt ne is számítsunk rá. A csúszás oka természetesen az, hogy "több időre van szükség, hogy a frissítés a lehető legjobb és legpolírozottabb legyen".

Habár a blogposzt alapján úgy tűnik, a Bethesda az év hátralévő részére már nem tervez nagyobb változtatásokat a játékon, azért így sem maradunk újdonságok nélkül. Jövő héten végre elrajtolnak a régóta várt privát szerverek, ahol némi pénzért cserébe biztosíthatjuk, hogy csak a mi baráti társaságunk játszótere legyen a Fallout 76 világa. A későbbiekben a Bethesda a privát szerverek modolhatóságát is biztosítani fogja.

5 komment - szólj hozzá!