Több régebbi címét is elővenné a Capcom

  • Írta: fojesz
  • 2019. október 18.
  • Hír
Link másolása
Miközben a Capcom jól bejáratott sorozatai - mint a Resident Evil, a Devil May Cry és a Monster Hunter - szárnyalnak, a kiadó arra készül, hogyan néhány régebbi, parkolópályán lévő címét is felmelegíti.

Mélyebben is beletúrna a Capcom a játékkatalógusába, és több régebbi, parkolópályán lévő címébe is életet lehelne - ez a kiadó legutóbbi, befektetőknek készült helyzetjelentéséből derült ki. Konkrétumokra sajnos nem derült fény, így csak reménykedni tudunk benne, hogy a régóta pletykált Dino Crisis-visszatérésből is lesz valami!

A Capcom azt azért leszögezte, hogy az elsődleges célja az, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a már jól bejáratott sorozataiból, így a Resident Evilből, a Devil May Cryból és a Monster Hunterből, amelyeknek a legutóbbi felvonásai egytől egyig nagy sikernek örvendtek a játékosok körében. A kiadó külön kiemelte a Resident Evil 2-t, amely a régi rajongók mellett új arcokat is megszólított - ebben egyébként nagy szerepe volt az időkorlátos demónak is a cég szerint.

7.
7.
suresz
Helyes, helyes! Örülünk!! :)
6.
6.
Onion
Okami folytatásnak örülnék.
5.
5.
PS4jacksony
#2: Napokban vittem újra végig a Resident 5 öt imádtam nekem nagyon bejön külön fejezetként kell tekinteni rá...
3.
3.
Anti4730
Be kell vallanom a resident evil 2 rettentoen profin Meg volt csinalva, marmint technikalilag, es a karakter Meg zombi mozgasanimacio annyira gyonyoru es profi lett, hogy ezutan a jatek utan a legtobb jatek gagyinak tunik mellette:)) a masik erdekesseg, hogy ezutan kiprobalva a resi 5 valami eszmeletlen szarnak tunik a fix kamerallasaval:))
2.
2.
Marcus88
Nálam a Dino Crisis 2 egyenlő a Resident Evil 2-vel.
Imádtam a második részét,egy jó kis ráncfelvarrással tuti vétel lenne!
1.
1.
godach
Dínó Crisis, Onimusát most :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...