PC-s trailert kapott a Call of Duty: Modern Warfare

  • Írta: fojesz
  • 2019. október 19.
  • Videó
Link másolása
Külön előzetest szentelt az Activision és az Infinity Ward a Call of Duty: Modern Warfare PC-s változatának, amit még az ultrawide monitorok tulajdonosai is natív felbontás mellett nézhetnek végig.

A PC-s verzió több extrát is tartalmaz a konzolos változatokhoz képest, 4K-s felbontásban, korlátlan framerate mellett játszhatjuk, és a grafikai opciókkal is úgy szöszölünk majd, ahogy az nekünk (és persze a gépünknek) tetszik. A játék emellett támogatja az ultrawide monitorokat és a többmonitoros megjelenítést is.

A Call of Duty: Modern Warfare október 25-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. A battle.netes rajt magyar idő szerint hajnali 3 órakor várható, az előtöltés október 22-én, 19 órakor indul. (A konzolos változatok már előtölthetőek.)

3.
3.
kingpeachy
#2: https://eu.shop.battle.net/en-gb/family/call-of-duty-mw
2.
2.
strike19
Ez első COD ami nagyon testszik. Az utolsó ami nagyon teszett az a Black OPS 2 volt.
Egyébként valaki elmonja nekem hogy ez a COD hogy lehet megvenni PC-re.
Dobozos verzió nincs tudtommal. Activisonnak van valami kliense (origin,steam vagy valami hasonló). Az gáz ha nem tölt be a honlpajuk. Acces Denied (köszi UPC)
1.
1.
chinesequality
Nagyon ritkán szoktam itt véleményt nyilvánítani, de ez valahogy ki kívánkozik. A játék úgy néz ki mint ha valami film bemutató lenne, ez szerintem szuper. A grafika, az arc animáció valami elképesztő és gondolom a történet is adja majd. Probléma: Tudom nem szép dolog politizálni egy ilyen hozzászólásnál, de kérem! Már megint a gonosz oroszok és gonosz arabok vs jóságos USA és NATO tagok. Értem én hogy a nyugati médiában kötelezően démonizálni kell bizonyos népeket mert ha nincs ellenség kép akkor Amerika kitől menti meg a világot? Persze ez csak egy játék, de akkor egy olyan termékre is rá lehetne ugyanezt fogni hogy játék amiben pl.: Az USA lerohanja az orosz távol keletet, nekünk pedig meg kell védenünk az országot és elejét venni az egyéb atrocitásoknak amit a jóságos és legyőzhetetlen amerikai katonák követnek el. Vagy egy olyan játék is készülhetne ahol mondjuk egy arab vagy iráni gárdistával vagyunk és próbáljuk meggátolni az a amerikai demokrácia exportot. Ez csak az én véleményem. Azért az furcsa hogy mindig az a rossz fiú ezekben a játékokban akikkel éppen rossz a viszonya az usának.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...