Alaposan átalakul a Humble Monthly

A Humble csapata lényegében rebootolja a szolgáltatást. A jövőben nem árulnak zsákbamacskát az üzemeltetők, és még azt is mi döntjük el, hogy melyik játékokat kérjük az előfizetésünk mellé.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#50
Kiszivárgott a Humble Choice is...

https://i.redd.it/0zn48aogwo041.png

Megy is eladásra ez nem jó csomag sajnos :(
#49
#48: Igaz lett a 3 fő game:

Yakuza Kiwami
Soul Calibur VI
My Time Portia
#48
"Soulcalibur VI and Yakuza Kiwami in next Humble Monthly Bundle. The information leaked on Humble's official Twitter"
#47
#42: Mondtam, hogy a vége meg sírás lesz, és ha ezt én látom, akkor neked is lehetne. Kivéve persze, ha élvezed ezt az egészet.
#46
#45: Addigra már ott szoktam hagyni az asztalt, de ahogy érzed.
#45
#44: És eszem is a fikát az kimaradt.
#44
#42: A fiam ha egyszer böfög az ebéd közben, elnézem. Másodszor csúnyán nézek rá, harmadszor szépen megkérem, hogy ne csinálja mert nagyon nem szép dolog. Ha van negyedik hangosabban szólok rá, ha van ötödik rácsapok a szájára. Te az ezredik böfögésnél jársz és fingasz is, miközben túrod az orrod.
#43
#42: Én most nem (csak) neked szóltam be, hanem annak a keménymagnak is, akik soha nem tudják elengedni a (egyébként szerintem is szándékosan triggerelős) első hsz-ed, ami ugye 10-ből 9-szer ugyanaz, és nagyon jól tudod, hogy ez lesz a vége, sőt, szerintem élvezed is egy picit. Ugyanúgy hibásak az ilyen túlkapásokban, mint te. Igem, mint TE, mert 100x leírhatod ide, hogy "de hát ez a véleményem, meg különben is szólásszabadság van", attól még a hülye is látja, hogy direkt csinálod, épp csak a modok nem. Viszont lassan nekem van szekunder szégyenérzetem, amiért teljesen ellehetetlenítitek az érdemi kommunikációt itt GK-n, nem, nem te, hanem TI, csak hogy ne vádolhass részrehajlással. Furcsa is lenne, tekintve, hogy nem ismerlek titeket, és az itteni viselkedésetek alapján ez nagyon is jól van így. Az meg, hogy a neten élsz főhajtást érdemel, bizonyára tartalmas életed van/lesz.
#42
#41: LOL.. Az kicsit se zavarjon téged ,hogy itt a tisztelt nagyérdemű emel fel engem a "figyelem középpontjába"
Itt is lett volna keményen 2 db komment. Az első + én akinek adtam tanácsot ,hogy most vegye meg mert később már csak a drága "gyengébb" csomag lesz csak elérhető.. De ezt a tisztelt nagyérdemű nem tudta feldolgozni és megint kikezdtek...és lőn 42 kommentnél vagyunk... Az ,hogy nem tudtok valamit elengedni figyelmen kívül hagyni az gond ,nagy gond. Mivel a neten "élek" sok fórumba ott vagyok. Rohadt sok komment nekem se tetszik mégse állok le a népekbe belekötni,mert meg bírom állni. Nem nehéz dolog.
#41
#40: Amit eddig láttam a "munkásságodból" nagyjából biztos vagyok benne, hogy messze jobb a szövegalkotó/értelmező képességem, mint neked, tehát igen, tudom mi az a spam, szűkebb értelemben az, amit ide leírtál. De az, ha minden létező hírhez (még akkor is, ha annak a világon semmi köze hozzá) ugyanazt az egy dolgot vagy képes leírni, na, az ugyanúgy számíthat spamnek - tágabb értelemben persze. Vagy ez, vagy tényleg csak idáig terjed a véleményalkotó képességed (ami nem igaz, mert tudsz normális hsz-t is írni - ha akarsz), vagy neked tényleg arra áll a pecek, hogy a figyelem középpontjában állhatsz, mert itt mindig van valaki, akit ezzel triggerelni fogsz, és ezt nagyon jól tudod. Ez esetben azt javaslom, hogy szerezz pár barátot;)
#40
#39: Ez nem spam.

Tudod mi a spam?
Tudod mi a spam?
Tudod mi a spam?
Tudod mi a spam?
Tudod mi a spam?
Tudod mi a spam?
Tudod mi a spam?
Tudod mi a spam?
Tudod mi a spam?
Tudod mi a spam?
Tudod mi a spam?
Tudod mi a spam?
Tudod mi a spam?
Tudod mi a spam?
Tudod mi a spam?
Tudod mi a spam?
Tudod mi a spam?
Tudod mi a spam?
Tudod mi a spam?
Tudod mi a spam?
Tudod mi a spam?
Tudod mi a spam?
Tudod mi a spam?

Na és ezt képzelt el még egymást után 50 kommentbe na kérlekszépen ez a spam
#39
#37: Az utóbbi ötleted amúgy nagyon-nagyon jó! Végre nem spamelnéd mindenhova ugyanazt a mondókát (amiért minden más oldalról kivágnának, mert tilos, csak mondom!), és nem csapna le rá keselyű módjára mindig ugyanaz a 4-5 ember, akivel 50-60 kommenten keresztül vitatkozhatsz, szanaszét OFF-olva a kommentszekciót, ellehetetlenítve az érdemi kommunikációt például a cikk témájáról. Az oldal üzemeltetői persze bontják a pezsgőt, mert a kattintások száma az egekben van minden ilyen cikknél, ezért is nem paterolnak ki (egyikőtöket sem). Épp csak azok kárára, akik érdemi társalgást is szeretnének folytatni, mert ugye azt ilyenkor nem lehet. Amúgy meg, ha annyira előadod, hogy nincs időd játszani: tündérbogyó, arra még nem gondoltál, hogy ha ahelyett, hogy itt vitatkozol ismeretlenekkel (és értelmetlenül, tekintve, hogy alkalmatlan vagy vitapartnernek) játszanál, akkor ez a dolog máris megoldódna? Ugye, hogy elég logikus. Bár lehet csak az irigység beszél belőlem, két kezemet összetenném, ha az lenne a legnagyobb problémám, hogy ilyen baromságokról veszekedjek idegenekkel fél napon keresztül...de azért csak hajrá, ha nektek ez a szórakozás, keep up the good work;)
#38
#33: Mondta hogy kimagyarázza. Még gerince sincs ugye.:)
#37
#36: A VGA-t használom (kihasználom max grafika stb) a játékaim 70%-ával soha nem fogok játszani. Ergo az egyikre pénzt költeni van értelme , a játékokért pénzt adni számomra nem sok értelme van...ezért csinálom úgy ahogy.
De legyen már itt valami gk memoár mert folyton ismételni kell magam... De itt jön az ötlet blogba szedem az életem és akkor aki rámnyom láthajta majd hogy élek és nem kell nap mint nap ismételni önmagam
#36
#18: Igazából az olyan kommentekre gondolok, hogy: NEM BAJ HOGY KEVESEN VESZIK, JÖN MAJD BUNDLEBA. Viszont ha ki tudsz fizetni zsebfájdalom nélkül 2 RTX Titant meg egy azt kihajtó procit akkor tényleg nem értem mit számít neked egy játék ára..
#35
#30: Akkor szoktam ilyen keményeket írni mert tudom ,hogy igazam van szóval nem lesz ilyen kérésem ne örülj
#34
#28: Nem nézelődöm nem youtube az jógyerek. Filmekért megyek. Játékokhoz csak úgyanugy kommentelek és felmérem a terepet mi az ami bundlevárolistás. De ha olvasnál már megadtam ide nem egyszer a torrent accountom nevét is és láthatnád hogy a játékokhoz miket kommentelek... legtöbbször ment steam wishlistre várom bundleba.... De leírom neked ide is tudjál követni és lásd mennyi game-et warezolok... spytime
#33
#29: Most fogom megtenni, feltelepült az esti game, ebben meg úgy sem lesz annyi gerinc se hogy akkor most menjen szépen és töröltesse magát,majd megmagyarázza a linket is.:)
Igazi 0 ember.
#32
#31: Most jön az hogy csak azért torrentezik hogy elolvassa a véleményeket a játékról....:D
#31
#29: Még a végén mi leszünk a hibásak. Azzzzz jólvanaz. Ezt sem gondoltam volna.