Többet vásárolnak az Xbox Game Pass-előfizetők

Manapság egyre több előfizetéses játékszolgáltatás érhető el, mindig felmerül azonban a kérdés, hogy ezek nem kannibalizálják-e a klasszikus játékeladásokat. Nos, a Microsoft tapasztalatai szerint egyáltalán nem.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#126
Szerintem crytek és Ultimate ugyanaz az ember. Na, valld csak be szépen!
:D
Csak meghasadt a személyisége a sok akciós játék és a kurvadrága új játékok ellentétében.
#125
Èn sem adok borravalót. Esetleg ha nagycsöcsű a pincèrnő ès nem rejtegeti. 300 ft os gamepassal nyomom a gearst jövő juliusig.
#124
Azért komoly gondot érzek azoknál is akiknek 10-20 kommenet megér az hogy Crytek hogy vesz jétékot, ad-e jattot, meg hogy biztos warezol is. Amúgy azt gondolom hogy azért a ráaggatott jelzők a kommentelőkre se vetnek túl jó fényt. Bárki is jobban érzi magát hogy pl. “véglény”-nek tituláljon valakit, csak mert az ő véleménye szerint túl zsugori ??? Még ha túl sokszor fel is hozza, akkor se... Egy ilyen megnyilvánulás után hiba ad akármekkora borravalót....
#123
#122: Sajnos nehany kommentelo rendszeresen nem bir magaval es azt figyeli mire tud raugrani, na akkor a tobbi -hozza hasonlo hulye- is koveti. A leg meglepobb pont az hogy nem csak ilyen 15-16 eves suhancok, hanem -ha az adatlapja stimmel- 35-40 korul is ugyanilyen szinvonalon ragadt felhasznalok, ugyenanezt muvelik. Nincs rendes moderacio, az ilyen -kotozkodo- kommenteloket egybol pihire kene kuldeni egy hetre. Emiatt nagyon ritkan kommentelek mar mostanaban ide.
#122
Látom "szerencsétlen" crytek lett a célpontja a hétvégi cyberbulling-nak azért a helyetekben szégyellném magam, elég régen tagja az oldalnak és mindig ilyen volt így szerettük meg amilyen.
Nem vall túlzottan nagy IQ-ra ahogy kezelitek ezt a témát pedig csak ignorálni kellene ha nem tetszik egy adott komment.
Nem turkálunk más zsebeiben ez alap, megveszem én is a játékokat bár egyre kevesebb az amiért a teljes árat kifizetem de mikor crytek leírja mennyiért vesz meg egy-egy játékot bevallom néha "madárnak" érzem magam, hiába engedhetem meg hogy teljes áron megvegyem.
Nem kell senkit lábtörlőnek használni, nem kell elolvasni ha nem érdekel és ennyi, nem fog változni senki sem miattatok, ahogy ti sem fogtok változni senki miatt, mindenki úgy jó ahogy van gamerek vagyunk és még is öljük egymást pedig nem kellene csak egy kis tolerancia.
De PAX mindenkinek.
#121
#115: Detto ugyanezt csinálom,amit te.Viszont nekem csak Rghs xbox 360-am volt,ami eleinte csak flashelve volt.One-ra én is próbálom beszerezni a régi kedvenceket,de van,amit elég macerás volt(Dragon age origins ultimate edition,Fable 2 goty).
#120
#114: Pontosan,ennyi.
#119
#118: Elhiszem hogy bosszantó és hidd el, saját magamra jobban haragszom ilyenkor mint rá.
#118
#114: Szerintem sokan értik amúgy (bár kevesebben, mint azt az ember gondolná), de az fura, hogy ennyit törődtök vele, hisz nagyon jól tudjátok, hogy ez szélmalomharc, amivel csak magatokat hergelitek (mondjuk nem mondom, volt néhány kommentje anno ami engem is felhúzott, nem is a mondanivaló, inkább a megfogalmazás miatt) ahelyett, hogy szórakoznátok. Amúgy van topic (horror, régebbi játékok) amikről el tudok vele csevegni, de amikor jön az a bizonyos mondat, és 4-5-en elkezdtek hadakozni, az már-már az apokalipszis jeleként értelmezhető néha:D
#117
#114: Kétoldalú dolog ez a meg nem értés.
Ez nekem egy betegség (el is van ismerve, hogy ez bizony az) Aki ha egy nap 16 órákat ül a szabadnapján a monitor előtt az betegség és nem hobbi. A hobbim az a futás de azt nem is csinálom 0-24-be mint a gépezést.
És igen 15 éve melozok van rengeteg félretett pénzem. Leírnám mennyi, de ugyis hazudnék sokak szerint mert aki sporol az csak hazudhat.
Ismét leírom. Mivel sosem játszom majd minden játékommal így még szép hogy csak a 300ft game pass és a bundle játszik. Szerintem te se vennél 1 millióért (csak írtam egy összeget) autót csak azért hogy a garázsodba porosodjon... Ebbem remélem egyetértünk
#116
Te jó ég, még mindig a gyépésen pörög mindenki?
#115
#113: N+1szer leírtam, hogy ez engem nem zavar. Ezért veszem őket úgy ahogy. Szóval ha az eredetire nincs időm de majd a warezzal meg szara konor :)
Nálam a 40k s win 10 a vízválasztó immáron 4 éve game warez mentes vagyok. És annak tükrében, hogy ezt honnan hoztam fel ilyen szintre elképesztő egy lépés volt..
Warez miatt anno vettem rghs xbox 360at és cfwes ps3at.. Most meg azon vagyok hogy amik megvannak a warez 360 vinyoján beszerezzem őket One Xre.. Legujabb szerzeményem Far Cry Classic azzal lehet végre acsizgatni. Már A4es lapon levezettem, hogy ha minden jól megy 2 végigjátszással acsimaxos lehet
#114
Sokan még mindig nem értik, sőt gyökeresen félreértik a dolgokat itt.
Nem magával Crytekkel van baj, vagy azzal hogy nincs pénze (bár a mai világban már tényleg csak annak nincs és az nem tud venni játékot, aki nem akar)
A nejem sem vesz, de helyette az orchideákra költ sok tíz ezret. A bátyám sem vesz, de helyette a horgászat a hobbija, ami megintcsak nem kevés pénzbe kerül.
A munkatársam sem vesz, de focizik és szentel pénzt a hobbijára.
Itt még csak azt sem mondhatom, hogy a felfogással van gond ennél a srácnál, mert tudja ő nagyon jól miben nem értünk egyet. Inkább, maga a viselkedéssel és azzal a pökhendi stílussal nem értenek egyet sokan, ahogyan kijelenti mekkora tróger és még büszke is rá, majd amikor leoltják akkor jön a rizsa meg a kisregények. Én sem veszek meg minden filmet, sőt nagy ritkán még torrentezek játékot is (mondjuk a saját lelkivilágom érdekében olyanokat, amik megvannak lemezesen de nincs meghajtó a gépemben már évek óta). Nem a torrent miatt és a sóherség miatt kapja azt amit, hanem a hálátlan viselkedés miatt.
Márpedig ha én kapok akciókat és ingyen játékokat, akkor azt hiszem az a legkevesebb hogy ezért hálás leszek és még ha sajnálom is a pénzt rá, akkor befogom a számat, csendben behúzom. A gond itt az, hogy ha valaki már a saját hobbijára is ennyire sajnálja a pénzt, pedig állítólag milliói vannak félretéve, akkor kinézem belőle hogy a piacon képes megvenni a beteg családtagjának akár még az ukrán algopirint is, csak mert az 300 forint.
#113
#110: Soha nem fogsz játszani velük. Megragadsz ebben a hoardingban, mennek majd 2-3 óeát mint a többi kiszedni a kártyákat hogy "nyerj" 30 centet.
Szerencsétlen.
#112
#111: Akkor megnyugodtam, ember ilyet ne csináljon más HELYETT, ahhoz túl sok mindent kínál a szórakoztatóipar, és akkor ott van még az élet is ugye, ami a monitoron túl történik, és elég király dolgok vannak ott:)
#111
#109: Általában ha írok az azért van mert nincs más dolgom és rendszerint úton vagyok telefonról. :) Hülye lennék itt vitázni feleslegesen ezzel az alakkal a szabadidőmben mikor ezernyi mást tudnék csinálni. Meg aztán nem vita ez, végre bemutatkozott milyen ember is, több nem is kell. Persze veri magát tovább hogy hazudok, meg magyarázza a kiállított bizonyítványt de feleslegesen, ettől gerincet még nem növeszt sőt csak egyre mélyebbre süllyed.:)
#110
#105: Bármennyire vergődsz nem fog összejönni. Nem veszed észre, hogy egyedül vagy a hazugságaiddal?
A kommentjeimet azóta is várom. Megadtam az ncore accountom nevét is. Sőt én magam is tudok hozni sgről olyat amit te hoztál. Ez az bizonyitja hogy ami esetleg érdekes info, szarul fut, csak fikázzák, akármi cop pastezom torrentről sgre. Mivel sajnos a game topikok halottak sokszor kb magammal beszélgetek. Van olyan game topik ahol 30 komment mint az enyém cikkek infok stb a kutya nem kommentel. Így meg az a pár torrentes vélemény elfér...

Nem értem mi értelme lenne warezolnom.
Amikor tanulo voltam és nem volt semmi játékom nyomtam ezerrel. Ahogy kijött egy cod vagy bármi elsők között kommemteltem hogy hány óra hány perc volt. Delete azt jött a többi. Most mivel van 2200 játékom egy fikarcnyi értelme sincs a wareznak.
1. Ugyis lesz bundleba/ game passba
2. Megvárom a magyarítást
3. Már 1 végigjátszásra is alig van időm sokszor nem még többre a warez miatt.

Szóval hazudozzál nyugadtan ha neked ez örömet okoz.
#109
#105: Mindent értek nyugi, itt voltam, a szövegértésem pedig köszöni szépen jól van, újságíró szerettem volna lenni vagy mi. De nem lenne kellemesebb mit tudom én játszani valamit, darálni valami sorozatot, olvasni, mint egy olyan emberrel vitatkozni, akivel nagyon jól tudod, hogy nem lehet? Én is csak azért voltam itt ennél a beszélgetésnél úgy ahogy, mert a cuccaimat várom UK-ből, úgyhogy épp nem volt jobb dolgom...de, hogy egy ilyen veszett üggyel foglalkozzak napokat, huhh, no way:D
#108
Még jó,hogy a témánál vagyunk,107 ből 100 crytek pénztárcájáról szól.
Komoly gondok vannak itt fejben 4-5 embernél,hogy 2 napja erről vitázik,aztán jövőhéten megint belöki ezt a dumát és kezdődik megint előről!!!
#107
#106: Vagy csak em hoz lázba hogy egy oldalon ahol nuku ip szűrő és nuku rendes moderátori eszközök ergo ellenőrizhetetlen ki mit állít az accountjairól, mit akarsz igazolni. Sokkal beszédesebb ennél egy adott ember stílusa,szövegkörnyezete meg az mire és hogy reagál.