Elkészült a Star Wars Jedi: Fallen Order

Befejeződtek a Star Wars Jedi: Fallen Order munkálatai, így már csak a játék lemezének sorozatgyártása és csomagolása van hátra a premier előtt. Végre megkapjuk azt a Star Wars-játékot, amire olyan régóta várunk?
  • Írta: fojesz

Kommentek

#24
#23: Persze, totál jellegzetes az irománya. Ékezetek nélküli szófosás a végén a szokásos sértegető lezárással.
#23
#20: Ő lenne? :D Édes istenem :D Pityesz visszatért viktor néven? :D
#22
Én kajak, komoly elkezdtem nagyon rákattanni erre. Ha csak a fele szintet hozzá a Respawn mint a Titanfall 2-snél,akkor bizony megnyalhatjuk az ujjainkat. :)
#21
#19: Játszható One X-en és Pro-n.
#20
#16: A baj az Pitya hogy egyrészt ugyan azt folytatod amiért kivágtak, másrészt rohadtul nem arról van szó hogy veszel egy autót és hiányzik belöle két dugattyú. És főleg nem 2-3 hó után veheted át.
Kapsz egy kész autót. Amiben mielött kigurulnál a szalonból és beleülnél állítanak picit a gyújtáson mert X fordulaton kicsit torpant és ez az után derült ki miután sorozatgyártásra küldték a vasat. Ez a Day1 patch.

Persze van olyan kiadó aki erőlteti a megjelenést és valóban emiatt úgy jelenik meg egy játék hogy az még hetekkel,hónapokkal késöbb is problémás, de szerencsére ritka az ilyen, és itt most a day1 patch miatt volt totálisan felesleges hisztéria ami pedig teljesen más tészta.
#19
#18: Konzolon is van hogy szarul kiadott játék az is marad.
Control játszható már?
#18
#16: Azért nem arról van szó hogy a lemezen levő anyag el se indul, és használhatatlan lenne. Az van hogy felgyorsult a világ, emellett viszont MÓD VAN frissíteni. Egy ps2 játéknál persze hogy jobban figyeltek erre, és persze később is jö ki a játék cserébe. És mivel MINDENKI siet, egy-egy kiadó nem tudja megcsinálni hogy ő fél évvel később jön ki a saját cuccaival emiatt. Plusz ott van a PC, ahol ez amúgy se issue. (Akkor meg azon menne a hiszti hogy a kozolos lemez miatt azokra később jön) Egyedül a konzolos lemezgyártás időigényessége miatt csússzon egy megjelenés akár x hónapot? Amikor igazából egy teljesen egyszerű megoldás van rá ? Te se csinálnàd így.... Gyártásba küldik egy ponton , de folytatják a tesztelést, javítást. Ha megszűnik a lemezes kiadás ( és lássuk be erre megy a világ ) ez a “gond” fel se fog tűnni.
#14
#6: Van különbség aközött m,hogy utólag javítanak valamit vagy a már kész terméket bővítik
#13
#6: A megjelenés utáni támogatás más fogalom, minthogy kiadnak valamit felkészen.
Ha komolyan azt kérdezed, hogy miért baj, ha a megvett lemezen nem a végleges változat van, akkor a kiadóknak tényleg igazuk van. Ki kell adni így. Sokaknak tökmindegy. Sőt, eladhatják beta fazisban is akár, minél előbb jön a bevétel, annál jobb.
#12
Számomra, ha a nehezebb fokozat kihívásokat is tartogat és egy élvezhető harcrendszerrel - neadjisten jó sztorival (jó zene adott) lesz megdobva, tuti be fog jönni. Már eldöntöttem, hogy ha tényleg jó lesz a játék, akkor megveszem még akkor is, ha az EA adja, a stúdió miatt. Meglesz az idei Tomb Raider-em.

Arra amúgy nem számítok, hogy full brutál szar lesz a játék. Ha meg végigjátszással ki lehetne oldani magadnak más karaktereket, mint pl Kyle Katarn, Darth Maul, egy kis tisztelgésnek Dessan, akkor meg beleért a bilibe az újjam és felébredtem.
#11
#7: Nincs benne semmi vállalhatatlan és a példád is rossz mert nem kell visszavinned, megveszed és mielött kigurulnál vele a szalonból és vezetnéd kapsz rá egy új gumiszettet mert kiderült hogy amit ráraktak elég szar.
Inkább legyen 0 perces patch ami azt mutatja hogy arany után is foglalkoztak a játékkal mintsem kiadják és fél évig le se szarják amire nem kevés példa van sajnos.
#9
#7: hát ha láttál már olyat hogy 3 kerékkel adnak át egy új autót akkor nem semmi helyen jártál :D
#8
#7: Szoftver != autó
#6
#5: Igen, a lemezen nem a végleges változata található a szoftvernek. És ez miért baj? Minden háztartásban van internet, nem okoz nehézséget letölteni a frissítéseket. Plusz minden szoftver életútjában benne van a megjelenés utáni támogatás (hibajavítás, új funkciókkal való bővítés, terméktámogatás). Ezzel nincsen semmi probléma.
#5
#3: Mert egy félkész terméket kapsz a pénzedért. Az optikai lemezen amit megveszel egy hibás valami van, mert üzleti érdekek miatt korábban adják el, mint kész lenne. Persze teljes árat fizettetnek érte.