PDXCON: A Paradox bejelentései egy helyen

A hétvégén tartják Berlinben az idei PDXCON-t, a Paradox házi rendezvényét, ahová természetesen számos bejelentéssel készült a cég. Bemutatkozott a Crusader Kings III és a Surviving Mars utódja is.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#6
#5: Mi a baj a HOI3-mal?
Nemrég raktam újra BICE 10.3-mal, néha 3-4 órát is tudok játszani összeomlás nélkül.
Japánnal próbálkozok, miután 2 év után végre sikerült Olaszokkal győzni :D
#5
#4: Szerintem a Stellaris a dlck után multiban most elég kafa, EU 4 meg mai napig teljesen rendben van.....ettől függetlenül nálam is Vic 2 és HOI 3 az etalon.
(hozzáteszem, a mostani játékok nagyrészt a multi miatt vannak felértékelve nálam, mert ott elég fun tud lenni...HOI 3 hoz meg kb lehetetlen játékosokat találni, illetve nem a legstabilabb maga a játék sem hozzá :/)
#4
HOI4 és EU4 elég gyenge lett, Stellaris és Imperator pedig kifejezetten sz*r.
Valszeg sose fogom lecserélni a Vic2 / HOI3 kombót.
#3
Kis korrigálás. A Crusader Kings 3 pc game passba jön nem konzolra
#2
#1: "Sajnos" a DLC-kben sokkal több pénz van mint magában az alap játékokban. Ha megnézel egy ezer éves game-et a fő game mindig agyon van árazva 85-90% off se távoli ,de a season pass és a dlc-k meg alig kapnak valamicske offot... Nem véletlen szórnak sokszor über AAA-t bundleba az már kb semmit nem ér a season pass úgyis drágább mint maga a game vegyétek ha kell.... Just a biznisz..
#1
újabb platform hogy dlc-ket adogassanak el...nem örülök. az Imperator rossz példa volt, mindenki Vic 3-at követel s még mindig bőven lenne mit foltozgatni a CK2-n is. Nagyon nem örülök.