Crusader Kings II - ezúttal DLC-t kaptunk ingyen

  • Írta: sirdani
  • 2019. október 21.
  • Akció
Link másolása
A Berlinben megrendezett PDXCON során bejelentették a Crusader Kings-széria folytatását, melynek apropóján most minden játékos, aki feliratkozik a harmadik résszel kapcsolatos hírlevelekre, ajándék DLC-t kap a második epizódhoz.

A PDXCON alkalmából meghirdetett steames akció keretében még mindig ingyen szerezhetjük be a Crusader Kings II-t, amihez a mai naptól még egy DLC is társul! Egészen pontosan a The Old Gods kiegészítő Steamre szánt verziójára tehetjük rá a kezünket, mellyel kapcsolatban nincs is más teendőnk, mint ellátogatni az alábbi oldalra, és feliratkozni a Crusader Kings folytatásáról szóló hírlevélre.

A The Old Gods DLC-ben egyébként Kr. u. 867 környékére repülhetünk vissza, Nagy Alfréd, wessexi király és az angolszász birodalom megalapításának idejére. A kiegészítőben az alapjáték nemzetei mellett a pogányok kapják a főszerepet; bemutatkozik a vadonatúj viking frakció, de akár Nyugat-Afrika törzseivel is csatába szállhatunk.

1.
1.
medson
Nagyon komplex bonyolult játék, pár éve próbáltam de azt sem tudtam hol vagyok, szerintem most neki esek újra több figyelemmel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...