Red Dead 2 - mennyivel lesz szebb a PC-s verzió?

Nos, biztosan még nem tudjuk, de a legutóbbi PC-s előzetesben szereplő tájakat a Cycu1 nevű YouTuber felkereste a játék konzolos verzióiban is, hogy aztán egy érdekes összehasonlítóvideót készítsen.
  • Írta: sirdani

Kommentek

#54
#27: Szerinted.
#53
nalam anno fagyott az xbox classic (persze ott megvarialta a dolgokat az aladdin2 tores, csere lett), 3 ledes lett az xbox360 fat. azota volt meg xbox360 slim 2 db, xbox one 2db (az egyik kinecttel), most van xbox one x es ps4pro, psvr. ezek mind hibatlanok.

az ocsem mar a masodik 2060 RTX super-t kuldte vissza mert rezonal a hutes rajta, mellette a legerosebb i9 robog... :)
#52
#50: Örülj neki ettől még döglenek.
#51
#50: Én személy szerint jó sok tönkrement xbox 360-ról, ps4-ről tudok.
#50
#49: Nálam konzol nem ment még tönkre, a PS3 is kifogástalan pedig az se mai darab és nem keveset ment.
#49
#46: Szerintem még használt alkatrészekből, amit ebayen találsz (apróban, ebayen) is óriási élmény összeállítani egy PC-t. Van egy ilyen gépem is a apáméknál. Sokkal nagyobb élmény volt összekukázni az alkatrészeket, mint megépíteni a 2 éve még jó gépnek számító játékos PC-t. A következő konzolgeneráció viszont olyan jó lesz ár/érték arányban, hogy valószínűleg a játékos PC vonalon is a kukázós vonalat fogom továbbvinni adok/veszek lesz ami lesz alapon. Az ócska i3-as és 1060-as konfig valószínűleg 5x tovább fogja húzni, főleg rendszeresen takarítva és jól szellőztetve, mint egy PS, vagy Xbox.
#48
#46: Te nem tennéd,másnak meg ennyi a kerete. A lényegen nem változtat, ha azt hangoztatjuk hogy a One X 4k 30 fps 140-ért akkor ne akarjunk már fél millás pc-t mellé tenni mert fals infó még ha 4k 60 fps-ről is beszélünk. A minőséget inkább hagyjuk, nem mintha a konzolok a hatalmas minőségről lennének híresek,gyakorlatilag amin lehet spórolnak... A One X szintje 150-160k környékén lehozható aki pc-ben gondolkodik. E fölött minden egyes ráköltött garas a vga-ra (esetleg cpu-ra bár 4K-ban nagy jelentősége nincs) csak többet ad, 500e forintért pedig olyan konfigot össze lehet rakni ami a következő generációt alázni fogja és lazán kihúzhatod vele gen végéig.
#47
#43: Én pedig mindig szívesen olvasom ezeket az ilyen jellegű kommenteket bárkitől. Attól, hogy mások másról beszélnek közben, szerintem nem gáz.
#46
#37: "Pontosan ezzel a mentalitással van baj. Ha PC akkor legyen mindenki csutkamax-ultra-über-plus 248FPS mellett, ha konzol akkor meg minden mindegy."

#38

"Az meg hogy ki mivel indul neki: amire pénze van. Nem kell azonnal 2080ti meg 9900k..."

Egyáltalán nem ezt mondtam, csak ha már árakról volt szó, 140-ből ( és én CSAK ehhez az árhoz szóltam hozzá ! ) tényleg kijön a 1060-as konfig i3-al, de ezért akkor semmi sem igazán minőség... Ha valaki ezzel akar nekiindulni a pc gaming-nek, akkor hajrá, ÉN NEM TENNÉM. És nem azért mert csak 2080TI I9-el vagy semmi, hanem ha már ilyen konfig, akkor is legalább egy kis minőségre áldoznék. Pusztán erről van szó.

Én ezerszer leírtam hogy sok sok évig pc-n játszottam, és azt is hogy most miért nem teszem. Nem akarom megint.

Amúgy meg elég sok vitát végigolvastam minőség, meg pc gaming ügyben, és lehet hogy nem pont Tőletek, de jó sok kommentnél úgy érezte az ember mintha közepes konfigja csak az igazán lúzereknek lenne, és mindenki minimum 2080-al nyomná.... röpködnek a 150+ ezres VGA-s témák...
#45
https://youtu.be/iG0lE7gU9PA?list=WL
GTA 5 Ultra vs One X valszeg mindkettő 4K. Durva, hogy mit ki tudtak hozni egy RX580-ból a R*-os srácok.
#44
#43: Ha az kell hogy a világa beszippantson akkor bele se kezdj az RDR2-be mert eltünsz...:D
Én már kitoltam várom pc-re de sokszor elindítom és csak mászkálok,nézem a településeket, vadászgatok, keresgélek. Mindig akad valami új. És tényleg él minden.:) Nem csak alibikörnyezet alibi npc-kkel. Reagál minden mindenre. Még a repkedő sasok is lazán lecsapnak mármár filmszerűen az általad éppen elejteni való nyúlra és viszik.:D
#43
Olyan hülye vagyok, hogy írom ezeket a "véleményeket" próbálok/próbálunk veletek beszélgetni, valójában meg nem is ezért jártok ide :(
No de ha arra van igény, hát felőlem... hajrá
#42
#41: na jolvan akkor, na.
#41
#39: He? Nem izgattam,csak tényeket közöltem a mellément állításokra.
#40
Engem a sima Red Dead Revolver vonzott nagyon be. Abba az időbe, minden vágyam az volt, hogy játszhassak vele. Ez, talán egy-két éve teljesült de még így is nagyon élveztem. Aztán a RDR zombis módjára áhítoztam, de óva intettek, hogy spoiler miatt az alapjátékot játsszam ki először. (mai napig nem tudom, mert végül nem jutottam el a zombis részig).

Szóval, az alapjátékot játszva a régi GTA imádat és a GUN (nagyon remélem, hogy emlékeztek erre a játékra, miatt) felszabadultak bennem olyan dolgok, hogy nem csak a sztorira öszpontosítottam, de magát a világot is elkezdtem imádni.
Nem szeretni, nem kedvelni hanem imádni ami nagy szó, mert a western sosem volt az erősségem. Na szerintem, itt az ereje az RDR-nek.

A kettőbe bele se fogtam még. Viszont, tagja vagyok facen egy olyan csoportnak, ahol spoilermentesen töltenek fel több száz képet hetente. Csodásak és alig várom már, hogy végre ennek a részletes, változatos és lenyűgöző világnak a részese lehessek. Naponta látok új screenshotokat, de sosem látom ugyan azt és mind csodaszép. Lenyűgöz. Így vagy úgy rockstar vagy akármit.... ez bizony egy művészi játék.
(mondja ezt egy laikus)
Szóval, szerintem ezen nem segít (bár tény hogy szépít) pár FPS vagy pár effekt. A törődés látszik, mindegy milyen felbontásban nézed. Szerintem.
#39
#38: nyughass! csak nyugodtan, szepen, csendben. ne izgasd fel magad! ezt konyveld le magadban...
#38
#36: Egy "szaros i3/i5" egy "nyomorult 1070-el" gyakorlatilag a jelenlegi konzolgenerációt Pro-stul One X-estül kettévizeli játékokban..... Elkönyvelheted hogy azon a nyomorult konfigon az RDR 2 natív 4k-ban szebben fog menni mint One X-en,pláne mint Pro-n....
Az meg hogy ki mivel indul neki: amire pénze van. Nem kell azonnal 2080ti meg 9900k...


Én az alapfelvetésre reagáltam miszerint 4k 60 fps-hez 500+ezer forintos gép kell - ami nettó faszság.
Debezzeg ott a One X ami 4k és 30fps 140-ért.
Ha már összevetünk valamit árban úgy azonos körülmények között történjen az,vagyis pc-n is legyen a cél a 4k 30 fps (és a talán medium szintű grafikai beállítások).....
#37
#35: Pontosan ezzel a mentalitással van baj. Ha PC akkor legyen mindenki csutkamax-ultra-über-plus 248FPS mellett, ha konzol akkor meg minden mindegy.

Egy mai i3-assal semmi gond, nem kell a játékoknak erős proci. RDR2-höz is elég egy konzoloktól régebbi i5 proci. 1060 pedig egy nagyon jó kártya 1080P-hez, legtöbbször bírja a játékokat maxon is 30FPS fölött.

#36
Na itt már az i5 és GTX1070 is szaros. Látszik, hogy nem vagytok a platformon. Csak akkor minek róla beszélni?
#36
#35: Tokeletesen igazad van. Ha ramjonne hogy megint PC-vel jatszak (ennek mar vege 15 eve kb), szinte biztos hogy nem egy szaros i3/i5 vagy egy nyomorult 1070-el allnek neki.
#35
#18: Te mi a jó büdös francról beszélsz ? Hol írtam én árakról ? Annyit hogy 140-ért ( feltűnik hogy már 40-el többről beszélsz ? ) nem fog 4K 60-al ultrán menni. A magas lórol dumálástól nem leszel okosabb. Én annyit mondtam hogy a 140-es "fostos" X-től nem rossz az a látvány amit produkál.


A PC áraknál az a gondom, hogy számszerűleg persze "kijön" az ár, de ne mondja már senki ha úgy dönt hogy nem kell konzol, pc gaming legyen, akkor i3-al, meg a legfostosabb 1060-as kártyával és alaplappal indul neki...