Modern Warfare - búcsúzik a presztízsrendszer

  • Írta: fojesz
  • 2019. október 21.
  • Hír
Link másolása
A Call of Duty: Modern Warfare jelentős változásokat hoz magával, így a multiplayer mód sem úszta meg az átfazonírozást. A készítők a minap bejelentették, hogy a presztízsrendszer is búcsúzik.

Nincs többé "presztízselés" a Call of Dutyban, a Modern Warfare-ből legalábbis kukázzák a sorozat egyik védjegyének számító funkciót. A presztízsrendszerrel a játékos - miután elérte a legmagasabb szintet a multiplayerben - resetelhette a fejlődési fát, így egy extra kitüntetés fejében újrakezdhette a szintlépegetést, illetve a különböző fegyverek és kiegészítők kioldását.

A készítők egy blogposztban jelentették be, hogy a rendszert leváltják. Első körben itt is 55 szintet érhetünk el a szorgalmas XP-gyűjtögetéssel, ezután azonban nincs presztízselés, és a feloldott jutalmak is elérhetőek maradnak. Ehelyett az úgynevezett Officer Ranks fejlődési rendszer lép életbe, amit a tartalmi szezonokhoz igazítanak a fejlesztők, így az egyes évadok végén mindig resetelni fogják.

Egy szezonban száz szintet teljesíthetünk, a szintekhez pedig egy-egy kihívás is tartozik, amiknek a teljesítéséért szalagokat gyűjthetünk. Tíz szalagért egy embléma a jutalmunk, százért pedig egy mozgó embléma, mindezt pedig egy extra fegyverskinnel fejelik meg a készítők, hogy legyen bizonyíték rá, mennyire hardcore arcok vagyunk.

A Call of Duty: Modern Warfare október 25-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

11.
11.
shooter1234
#7: Az kemény, én meg simán kiírtam egy fórumra, hogy akinek kell, az vigye, mert én csak az üdítő miatt vettem meg, a játék sem volt meg.
10.
10.
Rezsidémon
És akkor most mit fogok bekereteztetni és kitenni a falra, hogy mutogassam majd az unokáknak, hogy az életben ilyen sokra vittem? :D
7.
7.
Fooxfire
#6: Ja és az a vicc hogy 1 fontért kapok 2 palack üccsit. Ebayen tudsz venni ilyen kódokat 5-6 fontért darabját.. és az emberek meg is veszik......
6.
6.
Fooxfire
#3: (Angliába) Mountain dew és a pepsi csinál dupla XP-t minden palackhoz. Mérettől függően 15-30-60-120 perces kódot ad
5.
5.
#1: Meg azok akik rájöttek, hogy semmit nem ad hozzá a prestige, egy emblémán kívül. Ugyanúgy alázni lehetett a 10-es prestige-ben lévő német pistikét level 50-en, mintha 2-es prestige-ben lettél volna, de nem zavarjon :)
4.
4.
user101
De kár, nagyon sajnálom, így már soha nem lehet presztízsem ?! A franc, ez nagyon elszomorít... Pedig biz isten, megvettem volna a játékot, csak, hogy legyen presztízsem, mert akkor jó nekem... :)
3.
3.
Harcos Pisti
#2: Megkèrdezhetem milyen üdítőt vettél hozzá? Így engem is érdekel a dupla xp
2.
2.
Fooxfire
Már egy hónapja fogadtam a munkatársammal ki éri el hamarabb a level 100-at.
Akkor még prestige 1 volt a fogadás témája persze...
Ja és persze már van +4 órányi dupla XP-m mert vettem üdítőt és járt hozzá :#
1.
1.
strike19
Nekem tetszett a Presizs rendszer.
Hangulatos volt egyből tudtam ,hogy ki mennyit játszott a játékkal.
A noob-ok level 55 tanyáztak. Presitge 1-en.
Mert akkor minden fegyvert választhattak meg perkeket. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...