Idén sem maradunk Vampire-játék nélkül

  • Írta: fojesz
  • 2019. október 21.
  • Megjelenés
Link másolása
Izgalmas időszaknak néznek elébe a Vampire: The Masquerade-rajongók, elvégre 2021-ig minden egyes évben kapnak majd valamilyen videojátékos adaptációt. Idén a Vampire: The Masquerade – Coteries of New York rajtol majd el.

December 4-én jelenik meg a Steam és a GOG kínálatában a Vampire: The Masquerade – Coteries of New York, a jövő év első negyedében pedig Nintendo Switchen is tiszteletét teszi a Draw Distance játéka. És ezzel még nincs vége a sornak! A fejlesztők bejelentették, hogy már tárgyalnak a jogtulajdonos Paradoxszal arról, hogy PS4-re és Xbox One-ra is kiadhassák a munkájukat.

A játék a Vampire: The Masquerade szabálykönyvének ötödik kiadását veszi alapul, és egy single player kalandjátékot tisztelhetünk benne. A Coteries of New York lelkét a párbeszédek jelentik, többféle válasz közül kell majd kiválasztanunk a számunkra legszimpatikusabbat, hogy végül elérjük a több különböző befejezés egyikét. Három főhőssel vághatunk neki a történetnek, az pedig, hogy ki mellett tesszük le a voksunkat, alapvetően befolyásolja majd a dialógusokat.

A jövőben bőséggel el lesznek látva adaptációkkal a Vampire-rajongók: jövőre érkezik a Bloodlines 2, 2021-ben pedig a Swansongnak örülhetünk

5.
5.
user101
#4: A Bloodlines nem ennek az előz / utóz-mánya ? :)
Vagy csak megzavart a 'Vampire: The Masquerade' említése ? :(
4.
4.
wolfwarrior
#2: Elöző próbálkopzásuk? Melyikről van szó?
2.
2.
user101
Az lenne a legkisebb baj :) Az előző próbálkozásuk annyira pocsék volt technikailag, hogy szinte játszhatatlanná tette a game-et... Reméljük ez úttal nem lesz refund a dologból... :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...