Decemberben jelenik meg a Darksiders Genesis

  • Írta: Shifty
  • 2019. október 22.
  • Megjelenés
Link másolása
Strife a pokol bugyraiban sem esik kétségbe, így meglehetősen magabiztosan alázza az infernó lényeit, miközben tudja, hogy azért nincs egyedül, és számíthat War segítségére is.

Hangulatos előzetessel jelentkezett a Darksiders-sorozat mellékága, a Diablo-sorozat babérjaira törő Darksiders Genesis. Ezúttal Luciferrel akasztjuk össze a bajszunkat, így az apokalipszis lovasainak a pokol legmélyebb bugyrait megjárva kell jó modorra tanítani az alvilág urát. Ugyan a hangsúly ezúttal Strife-on lesz, de lehetőségünk lesz Wart is irányítani, és akár váltogathatunk is közöttük. Mindegyikük egyedi képességek birtokosa, így mindig más és más helyzetben tudjuk kicsikarni belőlük a maximumot.

A játék PC-re és Google Stadiára december 5-én jelenik meg. Ezt követi majd a PlayStation 4-es és Xbox One-os változat, amelyek 2020. február 14-től lesznek megvásárolhatóak. A Nintendo Switch-kiadás viszont még nem rendelkezik megjelenési dátummal.

21.
21.
Azatoth
#17: Én is most végeztem vele 1-2 hete. A játékot, a sztorit, a karaktereket, a designt szerettem. De az tény, hogy PS4 Pro-n nálam is beszaggatott néha nagyon csúnyán. Sőt, olyat is sikerült előhozni vele, amivel én még PS4-en nem találkoztam eddig. Háromszor is crashelt és küldtem az error reportot...
Sok minden miatt lehúzták, amivel nem értek egyet, de az tény, hogy programozási szempontból borzalmas munka.
20.
20.
darksiders19873
Mindegy is! Ez egy jó játék lesz és kész, az már jobban zavar hogy a pc-sek előbb megkapják.
6.
6.
user101
Ez valami über-király, rég vártam már játékot ennyire! Nagyon fel vagyok rá hypolódva, kérem, kérem, kérem, azonnal! :)
1.
1.
darksiders19873
De jó hogy a konzolos verzió 2 hónapot csúszik.. Várom már nagyon, remélem kicsit helyre billenti a sorozat jó hírét.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...