Minden, amit a Dragon Ball Z: Kakarotról tudnod kell

  • Írta: fojesz
  • 2019. október 22.
  • Videó
Link másolása
Új előzetes érkezett a Dragon Ball Z: Kakarothoz, amely igyekszik bemutatni az akció-szerepjáték összes fontosabb aspektusát. Szó lesz a sztoriról, a harcokról és a felfedezésről is!

Január 17-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra a Dragon Ball Z: Kakarot, amely egy akció-szerepjáték keretei között meséli el Goku történetét. A Bandai Namco és a CyberConnect2 szerelemgyereke most kapott egy hosszabb előzetest, amelyben a készítők sorra veszik, hogy mire számíthatunk a játéktól:

Tegnap két új mechanikát is bemutattak a fejlesztők. Érdemes lesz rajtatartani a szemünket az úgynevezett Community Boardon, itt hasznosíthatjuk majd ugyanis azokat a "lélekemblémákat", amelyeket a sztoriban való előrehaladásunkért és bizonyos mellékküldetésekért kapunk. Mindegyik embléma egy-egy karaktert ábrázol, ezeket kombinálva pedig különböző bónuszokhoz juthatunk, sőt a párosított karakterekhez még extra párbeszédeket is feloldhatunk.

A Training Groundokkal több helyen is összefuthatunk a játék világában, nem túl meglepő módon itt a harcot gyakorolhatjuk a már legyőzött ellenfelek vagy saját magunk ellen. A gyakorlófeladatok teljesítésével új támadásokat tanulhatunk.

2.
2.
Balazska77
Reméljük hogy az első teljes évadot is és a Szuper évadát is meg fogják majd nekünk csinálni.
Én vevő lennék rá :)
1.
1.
GAMEROD
Épp ideje hogy nem csak mezei verekedésről szól a játékváltozat. Írtam is régebben hogy jó lenne egy nyílt világú DB ami feldolgozza a rajzfilmeket. Kíváncsi leszek rá, remélem nem lesz túl bugyután megcsinálva, és beleélős lesz, mondjuk jobban örültem volna az első teljes évad játékadaptációjának.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...