Jedi: Fallen Order - BD-1-ról szól az új videó

  • Írta: fojesz
  • 2019. október 22.
  • Videó
Link másolása
Fejlesztői videónapló érkezett a Star Wars Jedi: Fallen Orderhez, amelyben Cal Kestis kis droidja, BD-1 kapja a főszerepet. Vajon labdába rúghat majd R2-D2 és BB-8 mellett?

Nincsen Star Wars droidok nélkül, és bár nem valószínű, hogy BD-1 utoléri majd népszerűségben R2-D2-t, az kétségtelen, hogy a Respawn mindent megtett azért, hogy a Jedi: Fallen Order kis hőse szerethető legyen. A legújabb videónaplóban elmesélik a fejlesztők, hogy milyen kihívást jelentett nekik az, hogy BD-1 érzelmeket közvetítsen, és még azt is megemlítik, hogy a droid úgy utazik majd Cal Kestis hátán, mint anno Yoda Luke-én a Dagobah-n.

A Star Wars Jedi: Fallen Order november 15-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. A legutóbbi gameplay videókért erre tessék!

2.
2.
user101
Hát, bb8 mellett nem kell majd megerőltetnie magát, konkrétan az semmit nem csinált és pont hűen tükrözi a régi és új sw-ok minőségét... Régen tellett egy R2D2-ra, de ma már csak bb8 jut ... Clap.Clap.Clap...trap!
1.
1.
Ja, hát aranyos az a robot, olyan mint egy csivava kutya (amit chihuahua-nak kell írni). Persze, csipogjon, mert pici, bújjon oda, ha fázik, nyünyünyünyünyü


Csak a játék legyen jó és legyen egy élvezetesen nehéz fokozat benne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...