Battlefield V - irány a Csendes-óceán!

Egy látványos előzetes kíséretében mutatkozott be a Battlefield V következő nagy frissítése, a War in the Pacific. Ahogy azt a cím is sugallja, a csendes-óceáni hadszíntér lesz a következő állomásunk, ahol ellátogatunk pár ismerős helyszínre is.

Le a kalappal a DICE előtt, hiszen az E3-as ígéreteikhez illően tényleg futószalagon szállítják a Battlefield V újabbnál újabb tartalmait. Október 31-én pedig újabb nagy ingyenes frissítésre számíthatunk, hiszen ekkor érkezik a War in the Pacific, ami az Egyesült Államok és Japán világháborús konfliktusát eleveníti majd fel.

A Pacific Storm nevezetű pályán igazi trópusi tengerparti ütközetekre számíthatunk. Itt bizonyára jól jönnek majd a csónakok és vadászrepülők, de persze idővel begurulnak majd a páncélos Shermanek is. Az új hadszíntér ráadásul különösen érdekes lehet a Battlefield-veteránok számára, hiszen felújított formában térnek majd vissza Iwo Jima és Wake Island jól ismert térképei is. Ahogy az ilyenkor szokás, az arzenálunk is bővül majd néhány új játékszerrel, melyeket elsősorban a japánok oldaláról szerezhetünk be. Ilyen például a harci katana, vagy a hosszú dárdára erősített robbanótöltet.

20 komment - szólj hozzá!