Battlefield V - irány a Csendes-óceán!

Egy látványos előzetes kíséretében mutatkozott be a Battlefield V következő nagy frissítése, a War in the Pacific. Ahogy azt a cím is sugallja, a csendes-óceáni hadszíntér lesz a következő állomásunk, ahol ellátogatunk pár ismerős helyszínre is.
  • Írta: szlav

Kommentek

#20
Irány a dutyi.
#19
#14: Ez nem nyugtat meg, a BF1-ben is voltak ilyenek, leginkább Operationhoz köthetőek mégis ha ma rábökök nagy nehezen berak egy mapra amin 10en rohangálunk. Bezzeg 64 fős Conquestre mehetnék bármikor de DLC map ott is felejtős. Air assaulttal meg kb mentem 3 kört pályafutása alatt, ma már esélytelen az is. De mit ma, ezeket fél éve néztem, akkor voltam a menüben utoljára.
De ez vhogy az összes EA játékra igaz: battlefront, titanfall1-2... 1-2 évvel a megjelenés után hiába adnak minden DLC-t ingyen már, nem játssza a kutya se. Ellenpélda mondjuk pl Halo: ott 5-6 évvel a megjelenés után is indíthattam bármilyen játékmódot, akkor is talált matchet és nem 2 játékossal.
#18
#15: Most pont leírtad amit én, gratulálok. Alap pálya, alap játékmód, ez a bajom süsd meg. Nyomjál már nekem egy gun mastert most. Ja hogy az nem megy? Érdekes...
#17
#13: Mivel még nincsenek custom szerverek, ezért nem az van, hogy 1-1 szerveren ahova bevág a random matchmaking ott csak 1-2 pálya van. Választasz egy játékmódot, összerak egy rakás másik játékossal és cserélődnek szépen sorban a mapok.
Akkor fog megdögleni majd ez a játék is, mikor kijönnek a custom szerverek és az összes 1-2-3 pálya köré fog épülni 1-2 játékmóddal és az emberek megunják ezt is, mint ahogy a korábbiakat.
Jelenleg főleg kezdők közt a Squad Conquest megy, mert az nem egy átláthatatlan káosz. 8V8 játékmód kisebb pályákon 3 zászlóval oldalanként max 1 páncélossal. Kevesebb a rohangálás meg sniperrel való kempelés és pörgősebbek a meccsek mint a sima Conquest.
#16
#5: Mi az értetlenkedés tárgya?
#15
#13: Érdekes, a BF3-ban a tdm még mindig megy. Főleg Nosharon, meg Metron, de megy. Te sem nagyon játszottál ezekkel sztem.

#10
Édes istenem :D Kit érdekelnek a háborús veteránok, ha egy játékról van szó. Mivel ők "HÁBORÚS VETERÁNOK", biztos képben vannak azzal, hogyan kell játszani... Uramatyámmegintmivanitt
#14
#13 Mindegyik pályán szoktak lenni, főleg hogy vannak weekly questek amiket általába egy adott pálya csoporthoz kötnek, így mindig változatos
#13
Lassan eljut oda ez a játék, hogy elkezdjen érdekelni, az ára is tűrhető már, csak attól félek, mint az összes BF esetében is: tetten érhető itt is az, hogy az a "néhány" játékos is aki még akad, az alapjáték pár kedvenc map-ján rohangál szigorúan csak Conquestben?
A BF3/4/1-ben is ez volt mindig a bajom, hogy jöhet akár hány új map vagy játékmód, egy idő után mind kikopik és marad az pár jó bevált pálya :/
#12
#3 Lol
#11
#5: Melyik univerzumban?!
#10
Szerintem roppant nevetséges az egész... Nem csoda, hogy sorra kelnek ki magukból a háborús veteránok az usában és lassan már mindenki aki nem gamer hőbörög ezek miatt a szarok miatt... :(
#8
Trailerekben mindig jók. Ingame is füstölnek majd távolban a hajók, nagyon háború van, de végeredményben csak körbe-körbe fogsz rohangálni egy fegyverrel a kezedben.
#7
#2: Ez egy multiplayer játék, sose volt igazából lényeg a single player.
#6
#3: LoL
#5
#3: Mert megbukott?
#4
2 multis map október 31.

- Pacifim Storm ( bf4 map újragondolva)
- Iwo Jima
- Wake Island pedig decemberben

2 új frakció

USA - JAP

Új fegyverek és járművek.
#3
Ez az ! Semmi PC és SJW bullshit, színtiszta WWII huzat. Ha így kezdték volna, nem bukik meg.
#2
A kérdés jó. De szerintem sajos csak multis map-ok ezek... mint mindig :(
#1
Ezek a frissítések csak mulitiplayer mapok vagy single content is van?