Havi 12 fontos előfizetést indított a Fallout 76

Megérkezett a Fallout 76 legújabb frissítése, amely végre engedélyezi a privát szerverek létrehozását. Igen ám, de ezt a Bethesda egy 12 fontos prémium havidíj mögé zárta néhány egyéb hasznos tárgy társaságában.

Amikor a Fallout 76 fél lábbal már kilábalni látszott a közutálat pöcegödréből, a Bethesda bedobott egy újabb olyan frissítést, ami miatt ismét felháborodhatnak a széria csalódott rajongói.

Egy évvel a játék megjelenése után ugyanis megérkezett a Fallout 1st, a játék saját prémium előfizetéses rendszere, ami további extrákkal látja el azokat a játékosokat, akik szívesen kinyitnák a pénztárcájukat néhány hasznos extra fejében.

A 12 fontos havi, vagy 100 fontos éves bérlet tulajdonosai hozzáférhetnek a játék egyik legjobban várt fícsöréhez: saját privát világot indíthatnak, ahova kedvük szerint meghívhatják a barátaikat is - némi öröm az ürömben, hogy a meghívottak előfizetés nélkül is csatlakozhatnak.

A Fallout 1st ezen felül végtelen tárhelyet biztosít az előfizetőinek, valamint garantál egy bárhol lehelyezhető túlélőtábort, ami gyorsutazási pontként is szolgál. Ezen felül jár még mellé havonta bizonyos mennyiségű Atom, exkluzív ikonok, emote-ok és egyéb kozmetikai cuccok, köztük a New Vegas közönségkedvenc Ranger-szettje.

42 komment - szólj hozzá!