2020-ra csúszik a konzolos Two Point Hospital

  • Írta: sirdani
  • 2019. október 24.
  • Csúszás
Link másolása
A PC-n mind a mai napig rendkívüli népszerűségnek örvendő, műfajában már-már egyeduralkodó Two Point Hospital konzolos verziójával nem bírták tartani a lépést a fejlesztők, az eredetileg idénre tervezett megjelenés 2020-ra csúszik.

Még júliusban érkezett a bejelentés, hogy PC után végre PlayStation 4-en, Xbox One-on és Nintendo Switchen is belekóstolhatunk a kórházi adminisztráció szépségeibe. Különösen remek hír volt, hogy a megjelenésre alig kellett volna várni, mivel még idén elrajtolt volna az alkotás. Viszont a Two Point Studios friss közleménye szerint a portok csúsznak, a premierre így csak 2020 első felében számíthatunk.

A késés okai között a fejlesztők azt emelték ki, hogy a vártnál picit trükkösebb dolog egyszerre három konzolra átírni a játékot, ráadásul az irányítást is alapjaiban tervezték újra, hogy egy DualShock 4-es kontrollerrel, vagy egy Joy-Con segítségével ugyanolyan élmény legyen játszani, mint PC-n egérrel.

A Two Point Hospitalt a tavalyi megjelenés során mi is kipróbálhattuk, és rendkívül pozitív képet festettünk róla, azóta pedig még számtalan újdonsággal bővült a játék, szóval a konzolosoknak mindenképpen érdemes lesz majd odafigyelniük a rajtra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...