Először mozog a Command & Conquer Remastered

  • Írta: sirdani
  • 2019. október 24.
  • Videó
Link másolása
Megérkezett a klasszikus Command & Conquer felújított változatának első előzetese, melyben megcsodálhatjuk, hogy mennyit fejlesztettek a készítők az 1995-ös alkotás grafikáján.

Kevés olyan játék létezik a világon, amiről azt mondhatjuk, hogy az EA-nél jó kezekben van, de a Petroglyph Games és a Lemon Sky Studios alkotását illetően kivételesen ez a helyzet. Az eredeti Command & Conquer felújítását ugyanis egészen az alapoktól kezdték, ám minden egyes lépés során próbáltak hűek maradni az eredeti klasszikushoz. Így például megőrizték az eredeti 2D-s látványvilágot, ahogyan az egységek kinézetét is úgy építették fel újból, hogy az hű legyen az 1995-ös verzióhoz.

De persze azért bőven lesz majd izgalmas és látványos újdonság a felújított verzióban; játék közben majd egy gombnyomással választhatunk például az eredeti 320x200-as, vagy a modern 3840x2160-as assetek közül, ahogyan egy felturbózott zoomolási opció is elérhető lesz.

16.
16.
krizitomo
Azert a Total Annihilationt sem lehet kihagyni. Nekem. C&C sorozat utan az volt meg a kedvenc. Amivel meg toltuk haloban, az a Wargames illetve a Warzone 2100, mindkettonek megvolt a maga hangulata meg egyedisege anno, nem beszelve az Army Men rtsrol. :)
15.
15.
tompika74
Mostanában kevesebbet játszom, és nemrég jöttem rá, hogy azért, mert eltűntek a stratégiák és a kalandjátékok is. Úgy látom, ez nektek is feltűnt. (Mármint nem az, hogy kevesebbet játszom mostanában :), hanem, hogy műfajok tűntek el.)
Az RTS-ek listáját hadd egészítsem ki az egyik kedvencemmel:
KKnD
Kalandból pedig a Gothic sorozatot imádtam nagyon.
14.
14.
crytek
#11: Ezeket azért nem raktam be mert mindnek van "új " része ami még "friss"
Act of War-t még dobozosan megvettem csak tudnám minek.Elcsábított a 490ft-os ára ki sem lett bontva :)
12.
12.
delphijos
#7: A kalandjátékokkal ugyanez van. Eltűntek, pedig nekem a kedvencem volt. Meg nekem a jó SRPG-k is hiányoznak.
11.
11.
PAtr0n
#4: Szép lista, mind nagyon jó RTS volt a maga idejében, bár nekem pár kimaradt.

Én még azért megtolnám a listát:
Act of War
Spellforce 1
Company of Heroes 1-2
W40k összes
Supreme Commander 1


10.
10.
godach
#8: Adj egy esélyt a Halo Wars-nak. Életem egyik legjobb stratégiája.
9.
9.
user101
Régen én nagyon sok RTS-t, és körökre osztott stratégiát toltam, de manapság annyira nem szórakoztat, nem éri el egyik sem az ingerküszöböm. Felgyorsult a világ, mi akik játszottunk vele egyszerűen felnőttünk, a fiatalok meg eleve nem ehhez vannak szokva.

A technikai is elszállt, ma már senki nem kíváncsi 2D - 2.5D vagy 3D felülnézetes megvalósításra, amikor egy szerepjátékot el lehet mesélni full 3D-ben belső nézetből ( Witcher, TES, DA, Fallout, Outer Worlds :)... Sokkal szívesebben játszanék például egy Dűne világában játszódó Dishonored-el... A C&C-ből a Renegade sokkal szórakoztatóbb volt, mint addig bármelyik valaha, pedig a klasszikusokat is imádtam...
8.
8.
Ooorky
#7: Számomra a Grey Goo volt az utolsó rts amit megvettem (Rise of Nations és AoE2 felújítások mellett), olyan unalmas volt a történet és a játékmenet, hogy a 3. pálya után töröltem.
Megvan még Switch-re a War Party, de az is kb. B kategóriás W3 utánérzés dinókkal.
Abszolút kedvencem a Universe at War, brutálisan eltérő frakciók, (maga korában) látványos grafika és játékmenet, trilógia első részének készült, de a gyenge eladások miatt a történet befejezetlenül ér véget.
5.
5.
kryszisz
#4: Ahh, Rise of Nations...el nem tudom mondani mennyire imádtam, eszméletlen hangulata volt a cuccnak:) Vagy a Heroes 3, hajj, bekönnyeztem a nosztalgiától:D Kellene pár ilyen igen, ugyan közel sem a kedvenc műfajom a stratégia (na meg jelenleg keine PC sajnos), de néha azért jól tud esni.
2.
2.
Rókalesőcipő
Nem kellett volna elkaszálni a Generals 2-t!!!
1.
1.
joshfeed
Jöhet ! :) A régit sokat nyomtuk BNC dugós LAN-on :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...