Először mozog a Command & Conquer Remastered

Megérkezett a klasszikus Command & Conquer felújított változatának első előzetese, melyben megcsodálhatjuk, hogy mennyit fejlesztettek a készítők az 1995-ös alkotás grafikáján.
  • Írta: sirdani

Kommentek

#16
Azert a Total Annihilationt sem lehet kihagyni. Nekem. C&C sorozat utan az volt meg a kedvenc. Amivel meg toltuk haloban, az a Wargames illetve a Warzone 2100, mindkettonek megvolt a maga hangulata meg egyedisege anno, nem beszelve az Army Men rtsrol. :)
#15
Mostanában kevesebbet játszom, és nemrég jöttem rá, hogy azért, mert eltűntek a stratégiák és a kalandjátékok is. Úgy látom, ez nektek is feltűnt. (Mármint nem az, hogy kevesebbet játszom mostanában :), hanem, hogy műfajok tűntek el.)
Az RTS-ek listáját hadd egészítsem ki az egyik kedvencemmel:
KKnD
Kalandból pedig a Gothic sorozatot imádtam nagyon.
#14
#11: Ezeket azért nem raktam be mert mindnek van "új " része ami még "friss"
Act of War-t még dobozosan megvettem csak tudnám minek.Elcsábított a 490ft-os ára ki sem lett bontva :)
#12
#7: A kalandjátékokkal ugyanez van. Eltűntek, pedig nekem a kedvencem volt. Meg nekem a jó SRPG-k is hiányoznak.
#11
#4: Szép lista, mind nagyon jó RTS volt a maga idejében, bár nekem pár kimaradt.

Én még azért megtolnám a listát:
Act of War
Spellforce 1
Company of Heroes 1-2
W40k összes
Supreme Commander 1
#10
#8: Adj egy esélyt a Halo Wars-nak. Életem egyik legjobb stratégiája.
#9
Régen én nagyon sok RTS-t, és körökre osztott stratégiát toltam, de manapság annyira nem szórakoztat, nem éri el egyik sem az ingerküszöböm. Felgyorsult a világ, mi akik játszottunk vele egyszerűen felnőttünk, a fiatalok meg eleve nem ehhez vannak szokva.

A technikai is elszállt, ma már senki nem kíváncsi 2D - 2.5D vagy 3D felülnézetes megvalósításra, amikor egy szerepjátékot el lehet mesélni full 3D-ben belső nézetből ( Witcher, TES, DA, Fallout, Outer Worlds :)... Sokkal szívesebben játszanék például egy Dűne világában játszódó Dishonored-el... A C&C-ből a Renegade sokkal szórakoztatóbb volt, mint addig bármelyik valaha, pedig a klasszikusokat is imádtam...
#8
#7: Számomra a Grey Goo volt az utolsó rts amit megvettem (Rise of Nations és AoE2 felújítások mellett), olyan unalmas volt a történet és a játékmenet, hogy a 3. pálya után töröltem.
Megvan még Switch-re a War Party, de az is kb. B kategóriás W3 utánérzés dinókkal.
Abszolút kedvencem a Universe at War, brutálisan eltérő frakciók, (maga korában) látványos grafika és játékmenet, trilógia első részének készült, de a gyenge eladások miatt a történet befejezetlenül ér véget.
#7
#6: A 2000-es években úszott a játékipar az RTS-ekben. 2004 és 2009 között aranykora volt a műfajnak. Hirtelen ennyire ne érdekelne senkit? Az indie és B-kat. hardcore, gyakran izometrikus RPG-k, amik elvileg szintén nem passzolnak a mai türelmetlen generációhoz egészen jól mennek.
#6
#4: Ha vennék az emberek az rts-eket, akkor lennének... Ilyen egyszerű. Esetleg ha valami tetszik, vedd meg. Tudod, így szavaznak a kapitalizmusban ;)
#5
#4: Ahh, Rise of Nations...el nem tudom mondani mennyire imádtam, eszméletlen hangulata volt a cuccnak:) Vagy a Heroes 3, hajj, bekönnyeztem a nosztalgiától:D Kellene pár ilyen igen, ugyan közel sem a kedvenc műfajom a stratégia (na meg jelenleg keine PC sajnos), de néha azért jól tud esni.
#4
#3: Pedig most lenne az ideje mindet újrakiadni mivel anno tobzodtunk bennük most meg nulla.

Armies of Exigo
Dune összes része
Red Alertek
C&C-k
Lotr Middle Earth-ok
Empire Earth-ök
Earth 2xxx széria
Age of Mythology
Ground control
Empires: Dawn of the Modern World
Rise of Nations
Desert Rats vs. Afrika Korps
#2
Nem kellett volna elkaszálni a Generals 2-t!!!
#1
Jöhet ! :) A régit sokat nyomtuk BNC dugós LAN-on :)