Lássuk a konzolos Xbox Game Pass újdonságait!

Sűrű lesz a hónap vége a konzolos Xbox Game Pass, illetve az Xbox Game Pass Ultimate előfizetői számára, a Microsoft ugyanis újabb hat játékkal bővíti a szolgáltatások kínálatát.

Már a hónap eleje is erős volt, azonban még mindig tartogat meglepetéseket a Microsoft a konzolos Xbox Game Pass, illetve az Xbox Game Pass Ultimate előfizetői számára. A cég bejelentése szerint október végéig újabb hat játék landol a szolgáltatások kínálatában, emellett az első novemberi címről is lehullott a lepel.

Ennek megfelelően tegnap óta érhető el a játékosok számára a Lonely Mountains: Downhill és a Secret Neighbor, ma érkezik a Minit, míg holnaptól a The Outer Worlds is bekerül a felhozatalba. Október 29-én az Afterparty a soros, míg október 31-én a LEGO Star Wars III: The Clone Wars a soros. A novembert a november 7-én érkező Subnautica nyitja meg.

Habár a PC-s felhozatal változásait egy ideje már külön kommunikálja a Microsoft, az biztos, hogy a Lonely Mountains: Downhill, a Minit és a The Outer Worlds a számítógépes előfizetők számára is elérhető lesz.

14 komment - szólj hozzá!