Lássuk a konzolos Xbox Game Pass újdonságait!

Sűrű lesz a hónap vége a konzolos Xbox Game Pass, illetve az Xbox Game Pass Ultimate előfizetői számára, a Microsoft ugyanis újabb hat játékkal bővíti a szolgáltatások kínálatát.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#14
#13: Tegnap lemondtam. Van 5 játékom, amiket eddig nem vittem végig, mert mindig ki kellett próbálnom valami újat. Most ezekkel szépen eljátszogatok, aztán majd meglátom.
#13
YanezModerátor
#12: Nekem mindössze egy ps-em van, de én már ezzel is a bőség zavarában szenvedek. Mi lenne, ha még vennék boxot meg nintendót? Kösz nem. :D

Nem tudom eldönteni, hogy jó-e az, hogy az ember ilyen egyszerűen ennyi játékhoz jut hozzá. Mint tudjuk, a bőség zavara azt eredményezi, hogy az ember egyre kevésbé fogja tudni értékelni az értékelendőt. Nálam szerencsére inkább a szabadidő hiánya miatt van ez a jelenség.
#12
#5: Azért valószínűleg nem a két szép szemünkért kínálják ezt a választékot, hanem mert vesztésre álltak a Sonyval szemben. Valamit villantaniuk kellett, és 1 AAA játék elkészítése ugyebár nem fél év.
Mindenestre én bírom ezt az üzletpolitikát, csak ez a kínálat nekem már a bőség zavara.
#11
Komolyan,ez már sok. Szerintem a Game Pass casual gamereknek való, mint pl én. Erre annyi jó játékot kínálnak,hogy hardcore gamerként sem érnék a végére soha.
Igaz, csak fél éve vagyok Boxer, ezért a régi címek is újak számomra, de ez nekem már a bőség zavara.
#10
#9: Nem is mondtam, hogy mindenki regisztráljon rá, mert nekem személyesen ez tökmindegy.
#8
#7: Bocsánat.
#7
#6: Lenni vicces haha.
#6
#3: Ugyan már, ez a legújabb Obsidian RPG, a Fallout New Vegas alkotóitól, Fallout hiányában / Fallout 76 mellett, őrületes kalandok várnak rád, ahol a játékban megjelenő NPC-k széles nagy jókedvben töltik a napi munkájukat, hiszen, ha nem tennék, akkor száműzetés és halál várna rájuk.

Nem teccik háromszázé? Kodot veszel? Akkor buzi vagy.
#5
Egyébként tudjuk, hogy a MS ebben a pass-ben nem nagyon oszt szarokat, de pl a Minit jópár hete már ingyenes volt az Epic Games Store-on PC-re. Csak az összehasonlítás végett.

Egyébként bírom a mostani Microsoft-ot, legkeményebb a konzoljuk, jók a szolgáltatásaik és a legcsekélyebb havidíjért öntik rád a tartalmat. De ez nem lenne több, mint egy Humble Bundle, ha nem adnák mindig oda benne a saját legújabb játékaikat. Közben stúdió felvásárlások, legújabb Obsidian RPG játék megjelenés percétől, egy hónappal a Gears 5 hasonló rajtja után kiosztva előtöltésre... Számomra mindez pozitív, pedig magam sem hittem volna ezt el, amikor valami új arc, a Phil Spencer megjelent régebben és nekiállt arról pofázni, hogy gamer szívvel akar a PC-sek felé állni és éltetni a platformot meg hasonló faszságok.

De szerintem hatalmas király a csávó és még semmi jachton kefélős videó sincs róla fent a pornhub-on. Közben meg azt érte el, hogy ezzel a pass pénzgyárral még teremtett sokmillió eredeti, pénzért vett windows 10 vásárlást is az otthoni felhasználók körében. Szóval tényleg olyan a biznisz, hogy mindenki jól jár vele. Ezt a szolgáltatást tudom ajánlani bárkinek kipróbálásra.
#4
#3: Ne verd el a lóvét, inkább utald el Crytek-nek.... :)
#3
F@szom, akartam valami jàtèkot venni boxra, erre ez is bejerül a 300 ft os gamepassba....de bem qrnak ki velem, veszek codot...
#2
Majd ha bekerül bundle-ba megveszem.
#1
Igen, az outer worlds benne van PC-n is, már letöltöttem. Holnap (ma éjjel) jelenik meg 1:00 órakor.