Több Ubisoft-cím, köztük az új Watch Dogs is késik

Ez a nap a nagy késésekről szól: a Ubisoft bejelentette, hogy elhalasztja a Watch Dogs Legion, a Rainbow Six: Quarantine és a Gods & Monsters megjelenését, miközben azt is beismerte, hogy az új Ghost Recon gyengén szerepel.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#24
#23: Hát arra, hogy itt azért elnéznek jópár durvulást a moderátorok, de ez még trollkodásnak is durva na.
#23
#22: Nem tudom mire érted, de részemről rendben :D
#22
#21: Látod, gyógyszerre inni, ez a végeredmény. Azért kíváncsi vagyok a modik ezt is okésnak ítélik e, mint oly sok mindent.
#21
#20: pffff. Ilyenkor csak reménykedni tudok, hogy legalább legyél bedrogozva és ne komolyan gondold ezeket...
#19
#17: Ezt se gondoltam volna, hogy a szövegértelmezés magas lesz itt valakinek a GK-n. De úgy tűnik eljött ez az idő is. ( milyen érdekes amúgy, hogy a fórumozók felfogása mit sem változott az elmúlt nyócévhez képest. )
#18
SLi
#12: Na így korrekt, ezt aláírom "rajongóként" is, bár szerintem a Black Flag viszonylag innovatív volt, kicsit frissíteni tudott a koncepción.
#17
SLi
#14: "Imadnivaló, hogy itt mindenki "szakértő" egy casual pléjer szintjén, de hát itt minden játék istenkirály lesz 12 patch után. :D meg ugyebár mekkora pró egy 200 oldalas disszertációt tud írni minden játékról."

Ezt se gondoltam hogy valakinek egyszer majd túlságosan is magas lesz a társalgás színvonala a GK-n de úgy tűnik ez az idő is eljött
#16
#15: Bocsmá' hogy a pénzemért cserébe véleményt nyilvánítok, és megbélyegzem hulladékként, ez a véleményem, és kész, munkámból kifolyólag nekem is el kell tűrnöm a nem épp ilyen finom "reklamációkat" de elfogadom, valakinek pénze van benne. Div1-2 nekem is megvan, az fasza, valaki jött itt az rdr2-vel, ammeg elő van rendelve pöcöre, ha szar lenne , ott is ugyanúgy hőbörögnék. De nem az.
#15
#14: Nagyjából semennyit sem költök Ubi gémekre, nem hogy 20k-t, Division 2 része amit jatszottam tőlük az elmúlt években, azok meg épphogy nem voltak félkészek, sőt, részletesség terén nagyon sok fejlesztő tanulhatna belőlük. Nem fogom védeni a ubit, meg szakértő sem vagyok, csak a "hulladék" szócskát kéne a helyén kezelni, ami itt nemigazán megy mindenkinek.
#14
#13: Unity jatszhatatlan volt fél évig patchek nélkül. :) a syndicate gyenge történet, sablon játékmenet. A watch dogs 2? Ki mennyit játszott vele? Meddig volt az eladási listákon legalább az első tízben? :) meg most ami a splinter cell körül van... hát fizessen félkész játékokért közel húszezret az akinek két anyja van.
Imadnivaló, hogy itt mindenki "szakértő" egy casual pléjer szintjén, de hát itt minden játék istenkirály lesz 12 patch után. :D meg ugyebár mekkora pró egy 200 oldalas disszertációt tud írni minden játékról.
#13
#12: Pontosan: középszer, okés, szódával elmegy, stb..de hulladék? Hulladék basszus a Mortyr, vagy a Mesterlövész, azok hulladékok. Ne mondja nekem senki, hogy bármely AC egy szinten van velük.
#10
#8: Érdekesen olvasom egyébként azokat a kommenteket.
Nem tudom eldönteni, hogy nem képesek felfogni, hogy másnak tetszik valami ami nekik nem. Pedig fordítva is van ilyen.
Szerintem ezek azt hiszik körülöttük forog a föld.
#9
#7: Sorban játszom őket, de az Unityt most jegeltem. Annyira érdektelen a főtörténet, hogy nagyon. Pedig Arno még szimpatikus is.
#8
#7: Ne lepődj meg, ezen az oldalon sokak szerint az RDR2 is hulladék, meg van még pár - amúgy méltán elismert - cím, ami amúgy szar, csak mi nem látjuk a szemellenzőtől:D