Saját belsős játékfejlesztő-stúdiót nyit a Google

  • Írta: Shifty
  • 2019. október 25.
  • Hír
Link másolása
Novemberben rajtol el a Google felhőalapú játékszolgáltatása. Ugyan nyitócímekből nincs hiány, platform-exkluzív címekben nem bővelkedik a Stadia, ezért a Google úgy döntött, saját stúdiót alapít.

A Stadia Games & Entertainment vezetője, Jade Raymond egy friss blogbejegyzésben jelentette be, hogy a Google úgy döntött, Montrealban olyan játékstúdiót alapít, ahol a platformra készítenek majd játékokat. A bejelentésből valódi konkrétumok nem derültek ki, de úgy tűnik, hogy a belsős stúdió indulása azért még kicsit odébb van - igaz, a lépés így is kicsit megkésett, hiszen a Stadia november 19-én rajtol el.

Raymond a bejelentésben elmondta, hogy az a céljuk, hogy a legkedveltebb zsánerekre építve készítsenek exkluzív Stadia-tartalmakat. Mint mondta, nem hisznek az "elég jóban", szerinte ennél sokkal többet képviselnek majd a stúdió játékai. Szeretnének ambiciózus, könnyen hozzáférhető, magával ragadó alkotásokat készíteni.

A Google Stadia novemberi rajtjának részleteit itt olvashatjátok.

26.
26.
delphijos
Itt a tuti video ha valakinek elege van a box-ból, és ps4-et szeretne. MINDÍG MŰKÖDIK !

https://www.youtube.com/watch?v=wffPwC8E7l4
19.
19.
godach
#17: Nemrég akadtam bele egy kommentb amit kB 6 éve írtál. Kamgecam néven. Mintha tegnap írtad volna. Beteges milyen rég óta ezt csinálod, csak akkor másokkal tetted. Nekem mindegy, de ilyesztő ez a felsőbbrendű intelligencia.
17.
17.
Duken
#15: Nem igaz! A jövővel kapcsolatban bizakodó vagyok és az új stúdiók felvásárlását és az ms szolgáltatását már számtalan hír alatt dicsértem. Remélem adamsfamilynek igaza lesz. Én fogom a legjobban dicsérni az ms-t kövi genben ha azt a vonalat folytatják amit admsfam felvázolt.
16.
16.
godach
15.
15.
godach
#14: Nem kerülte el a figyelmét csak szelektálja ezeket a híreket.
Nézd meg a Tlous2 késés hír alatt, hogy ilyen jelzőkkel illet mindenkit, akinek nem tetszik vagy van elvárása a játék iránt...
14.
14.
adamsfamily
#5: Szerintem már elkezdett.Gondolom elkerülte a figyelmedet,hogy felvásároltak egy rakás fejlesztőcsapatot,bevezették a game pass-t.Lassan tesztfázisban van az X-cloud,az exkluzív játékaik pedig első nap game pass-be kerülnek és win10-en is elérhetőek.Tényleg nem tesznek semmit.Eddig csak Forza,Halo és Gears volt,de az új címek legyártása nem 2 perc és a nagy bevásárlást még szerintem folytatni fogják.
Valóban volt pár év üres járatuk,amikor a 2 Forza tartotta életben a konzolt,de szerintem az az idő elmúlt és tanultak belőle.
12.
12.
frankdelgado
#5: Ja! Xboxra nincsenrà jàtèk!
11.
11.
Dunakavics
Jipijaje! Na de egy nő mit érthet a játékokhoz?xD
9.
9.
zozo76hun
nem lenne rossz koncepcio ez a havidijjas dolog, de ez hogy meg kulon meg is kell vennem a jatekokat ami nem is lesz nalam, ez valahogy nem tetszik benne.
5.
5.
Duken
Helyes, támogassák és karolják csak fel a stúdiókat. Ha a stadia beáll a nintendo és a sony üzletpolitikája mögé talán az ms xbox részlege is észreveszi magát és végre elkezd valamit tenni a játékipar fejlődéséért! :)
4.
4.
delphijos
“Wireless play will only be available on Chromecast Ultra at launch, and a Google community manager on Reddit later confirmed that meant you’ll need to break out the USB-C cables for other devices — perhaps because Bluetooth also won’t be an option by launch”

Nem értem hogy erről nincs cikk, de volt 3650 volt arról hogy “lehet hogy jön az RDR2 PC-re”. Persze tudom hogy sok embert érdekelt maga a hír, de mindenféle agyament “bizonyítékokról” szóltak a hírek....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...