Vadonatúj fotókon a The Witcher-sorozat

Az olasz Corriere della Sera online magazin oldalán bukkantak fel a Netflixen debütáló The Witcher-sorozat vadonatúj állóképei, amelyek a már ismert jelenetek megörökített pillanatai mellett újdonságokat is tartalmaznak.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#9
#8: És amúgy - ahogy azt az általad is linkelt képek bizonyítják - amúgy tök szép csajszi. Aki szerint nem, az vagy nagyon-nagyon válogatós, vagy ízlésficamos.
#8
SLi
amúgy teljesen felesleges ebbe belemenni mert ez egy fantasy, de a középkorban európában fehér embereket ilyen fekete hajjal mint Yent ábrázoljál a játékban nem is lehetett volna találni, de mindegy is nem a hitelesség miatt választották ki ezt a lányt a szerepre, főleg mert a 140 millió netflix előfizető 90 százaléka soha nem hallott róla így akár ázsiai is játszhatná
egyébként meg valamiért, direkt van úgy sminkelve hogy egzotikusabb származásúnak tűnjön (eredetileg félig fehér):
https://bit.ly/31Qj3AC
https://bit.ly/2NhcOka
https://bit.ly/2WfUHz5
#7
SLi
#5: mindegy, az is cigány
#5
Melyik képen van Triss, mert én egyiken sem látom csak Yent
#4
Ez a Triss ugy nèz ki, mint valami olcsó cigànyqrva.
#3
#1: Meglátjuk, előre persze szerintem is kár leírni..

https://twitter.com/netflixwitcher/status/1187549849916465153 Pár új kép még.
#2
2 napja fent vannak már nagyobb felbontásban is ezek a képek..

Kövessétek inkább a netflixes witcher twitteres rajongoi oldalat, ehelyett az olasz oldal helyett.. https://twitter.com/netflixwitcher/status/1187215038156869633Egyébként a szörnyek, meg maga Geralt (és persze Roach) is hoz 1 korrekt szintet megjelenés terén de bárcsak ne ismerném Triss-t, + Yen-t se a könyvekből, se a játékokból, mert kettejük kinézete idegesít eddig a legjobban (aztán kitudja mi mindent fogunk még látni a sorozatban XD), mert se a könyves, se a játékbeli énjükkel nincsenek szinkronban ezek a netflixes képek, számomra pedig ez idegesítő.. Bár még Yenneferre is azt mondom, hogy na jól van, csak akkor legalább arra ügyeltek volna, hogy a trisses színésznő fiatalabb legyen nála..
#1
Mi a fene, nem is néz ki rosszul.