Katasztrofális lett a WWE 2K20, a Sony visszatérít

  • Írta: sirdani
  • 2019. október 28.
  • Hír
Link másolása
Kevés olyan játék jelenik meg manapság, ami tényleg olyan mértékben játszhatatlan a lépten-nyomon felbukkanó hibák miatt, mint a pankrációs WWE 2K20. Öröm az ürömben, hogy PlayStation 4-en legalább visszatérítik az árát.

A 2K hivatalos közleménye szerint ugyan érkezőben van egy jókora patch, ami elméletileg sok-sok problémát orvosol, de elnézve a jelenlegi állapotát, hosszú-hosszú folyamat lesz, míg teljesen megjavítják a játékot - már ha egyáltalán meg fogják. A kamerakezeléstől kezdve, a minden egyes poligonba simán beakadó karaktereken át, a teljes mértékben félresikerült animációkig szinte mindennel van valami súlyos probléma a játékban.

A Sony illetékesei most jutottak el arra a pontra, hogy megelégeljék a 2K hanyagságát, így minden olyan játékosnak, aki grafikai problémákra, vagy hiányos gyűjtői kiadásra panaszkodik, annak rögtön megtérítik a játék árát. Ugyanakkor fontos hozzátenni, hogy a GamesIndustry.biz értesülései szerint elvétve akadtak olyan felhasználók, akiknek a Sony jelezte, hogy csak a játék megvásárlása utáni első 14 nap során van lehetőség a visszatérítésre.

A WWE 2K20 egyébként nem csak PlayStation 4-en botrányos, Steamen jelenleg 24 százalékon áll a játék értékelése, és Xbox One-on sem jobb a helyzet, szóval a pankráció fanatikusainak érdemes lehet még pár patch érkezését megvárnia a vásárlás előtt, még akkor is, ha lázba hozza őket az alábbi élőszereplős előzetes.

5.
5.
delphijos
#4: De gondolom azért ha 20 ezerbe fájt volna a “jókedv” azért nem nevetnél ennyire.... :)
4.
4.
McDuff
Refund, ezért?! Hát ez hatalmas, szórakoztatóbb mint a mai játékok többsége :D
Nekem meg lenne, kikapcsolnám csak ezért a játékért az auto-update-t xD
A belem kifordul úgy nevetek.
3.
3.
Brenor
Bírom mikor ilyen félkészen adnak ki egy játékot, jókat szoktam röhögni rajtuk. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...