Brit toplista: tarolt a Modern Warfare

  • Írta: sirdani
  • 2019. október 28.
  • Toplista
Link másolása
A Call of Duty: Modern Warfare-nek sikerült az, amire csak kevés játék képes; lenyomta az eladási toplistákon a FIFA 20-at. A hét többi új címe is remekül kapta el a rajtot, alaposan felrázták a sorrendet az élbolyban.

Az Activision joggal dörzsölheti a markát, ugyanis nem csak a lista első helyét érték el, hanem még a battle royale-játékmóddal felvértezett Black Ops 4 dobozos eladásain is túltettek 39 százalékkal, szóval tényleg hatalmas az érdeklődés az idei Call of Duty és Captain Price legújabb bevetése iránt.

Eddig a franchise kötelékén belül egyedül a 2017-es WWII ért el jobb eredményeket fizikai értékesítésben, de azóta nyilván nagyobb mértékben tolódott el a vásárlási kedv a digitális példányok irányába. Érdemes megemlíteni, hogy a konzolos eladások 62 százaléka PlayStation 4-ről érkezett, amire feltehetően rásegített az egyelőre PS4-exkluzív Spec Ops Survival játékmód is.

A FIFA 20 a lista második helyére csúszott vissza, amit aztán szorosan követett a harmadik helyen a WWE 2K20. A pankrációs játék fejlesztői azonban közel sem dőlhetnek elégedetten hátra; az alkotás jelenleg hemzseg a hibáktól, és a tavalyi elődhöz képest 31 százalékkal csökkentek az eladási mutatói.

A negyedik helyet csípte meg az Obsidian Fallout-kihívója, vagyis a The Outer Worlds, melynek ugyan nem jósoltak előzetesen túlságosan impozáns rajtot, ám még így is bekerült a top 5-be, ráadásul az Xbox Game Passnek és a hamarosan kezdődő karácsonyi időszaknak hála még egészen komoly sikerek is várhatnak rá.

Végül pedig meg kell emlékezni a MediEvil megjelenéséről, a PlayStation 4-exkluzív felújított játéknak ugyanis sikerült elérnie az ötödik helyet, ami a kategóriáján belül egészen remek eredménynek számít.

  1. Call of Duty: Modern Warfare
  2. FIFA 20
  3. WWE 2K20
  4. The Outer Worlds
  5. MediEvil
  6. Mario Kart 8 Deluxe
  7. Ring Fit Adventure
  8. Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint
  9. Plants vs Zombies: Battle for Neighborville
  10. Minecraft (Switch Edition)
18.
18.
CJgabor
Ki a tököm vesz ennyi FIFA játékot??
17.
17.
Stig
#16: Pontosan! Én is beszereztem ma a példányomat, ezzel tudom a legjobban támogatni a fejlesztőket. Ha valakik, ők megerdemlik
16.
16.
SLi
#15: Nagyon rég nem fogott meg játék ennyire, epic ide vagy oda akinek van rá kerete vegye meg eredetibe, vagy ott a game pass, a lényeg hogy ezek a fejlesztők megérdemlik.
15.
15.
Ooorky
#11: Holnap munka után elhozom a saját példányomat és megkezdem a 12 napos szabadságot :-)
11.
11.
Rezsidémon
The Outer Worlds szuper lett, aki szereti a műfajt, tegyen vele egy próbát :)
9.
9.
SLi
#7: egyébként nagyon vártam a játékot és általában leszarom az ilyesmit de ez nagyon mocskos húzás, nem is értem hogy gondolták
https://twitter.com/TheChowderhead/status/1188469037757587456
8.
8.
SLi
https://www.youtube.com/watch?v=C6jQ9d-RR3U
10/10-es videó már ezért megérte hogy megjelent ez a játék
7.
7.
frankdelgado
Akkor ugy fogalmazok, h a szèplelkű modi se sírja el magàt. A britek szeretik a kihívàst, mègpedig, h az adott helyen ès időben kêpesek- e cèlzott lövèst leadni egy - korànàl fogva - vèdekezèsre kèptelen szemèlyre. Ezèrt veszik.
6.
6.
Lorthirash
#4: Hát szerintem meg egy hajszállal jobb mint az előző cod részek de még mindig harmat gyenge.
4.
4.
Daniel21
Szerintem megérdemelten trónról az első helyen. Nem tudom hány év után, végre azt érzem hogy minőségi Call Of Duty játékkal játszhatok. (Semmi szarkazmus)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...