Brit toplista: tarolt a Modern Warfare

A Call of Duty: Modern Warfare-nek sikerült az, amire csak kevés játék képes; lenyomta az eladási toplistákon a FIFA 20-at. A hét többi új címe is remekül kapta el a rajtot, alaposan felrázták a sorrendet az élbolyban.
  • Írta: sirdani

Kommentek

#18
Ki a tököm vesz ennyi FIFA játékot??
#17
#16: Pontosan! Én is beszereztem ma a példányomat, ezzel tudom a legjobban támogatni a fejlesztőket. Ha valakik, ők megerdemlik
#16
SLi
#15: Nagyon rég nem fogott meg játék ennyire, epic ide vagy oda akinek van rá kerete vegye meg eredetibe, vagy ott a game pass, a lényeg hogy ezek a fejlesztők megérdemlik.
#15
#11: Holnap munka után elhozom a saját példányomat és megkezdem a 12 napos szabadságot :-)
#14
#12: A Greedfallt is nézd meg, szintén egy kis csapat csinálta és itt-ott kissé fapados, de a TOW-szel együtt köröket ver a nagy stúdiók RPG-nek hazudott játékaira.
#11
The Outer Worlds szuper lett, aki szereti a műfajt, tegyen vele egy próbát :)
#9
SLi
#7: egyébként nagyon vártam a játékot és általában leszarom az ilyesmit de ez nagyon mocskos húzás, nem is értem hogy gondolták
https://twitter.com/TheChowderhead/status/1188469037757587456
#8
SLi
https://www.youtube.com/watch?v=C6jQ9d-RR3U
10/10-es videó már ezért megérte hogy megjelent ez a játék
#7
Akkor ugy fogalmazok, h a szèplelkű modi se sírja el magàt. A britek szeretik a kihívàst, mègpedig, h az adott helyen ès időben kêpesek- e cèlzott lövèst leadni egy - korànàl fogva - vèdekezèsre kèptelen szemèlyre. Ezèrt veszik.
#6
#4: Hát szerintem meg egy hajszállal jobb mint az előző cod részek de még mindig harmat gyenge.
#4
Szerintem megérdemelten trónról az első helyen. Nem tudom hány év után, végre azt érzem hogy minőségi Call Of Duty játékkal játszhatok. (Semmi szarkazmus)
#1
Kimoderált üzenet