Hivatalos: PC-re is megjelenik a Death Stranding

  • Írta: fojesz
  • 2019. október 28.
  • Bejelentés
Link másolása
Miközben a PlayStation 4-tulajok tűkön ülve várják a Death Stranding megjelenését, a Kojima Productions szólt, hogy jövőre PC-n is tiszteletét teszi a Norman Reedus főszereplésével készült játék.

Habár a Sony úgy vigyáz az exkluzív címeire, mint a hímes tojásokra, az utóbbi időben több játéka is megjelent PC-re: a Journey az Epic Games Store egyik első címe volt, de itt debütált a Beyond: Two Souls és a Detroit: Become Human is, amit a jövőben várhatóan újabb anyagok követnek majd, köztük a holnap érkező ReadySet Heroes.

Mindezek (és a korábbi pletykák) ellenére valahol mégis meglepő, hogy a Death Stranding is megjelenik PC-re, ráadásul az átiratot már most, bő egy héttel a PS4-es változat megjelenése előtt leleplezték. A Kojima Productions tweetje szerint a számítógépes kiadás a jövő nyár elején várható, a kiadásban pedig az 505 Games fog segíteni nekik. 

Azt még sajnos nem tudjuk, hogy melyik digitális üzletekben lesz kapható a játék.

46.
46.
godach
#45: Valójában nem tudom, mert épp csak belelestem, de nekem ez a hasonlat jött le.
RDR csoportban viszont benne vagyok és azok a képek, amiket látok csodásak. Számomra a legszímpatikusabb, hogy a több száz kép alatt, egyszer sem láttam vagy éreztem azt, hogy ismétlődnek.
Az elsőt végigtoltam és nagyon megszerettem (A Red Dead Revorvert) is. Hátravan még az Undead Nightmare, de aztán megveszem ezt is.
45.
45.
kryszisz
#36: Nagyszerű hasonlat, pacsi:) ahogy ott a kocsikázás, nézelődés adta a hangulat alapját, úgy itt a lovaglás, városban császkálás. Mármint, aki nem ezt várta egy openworld western játéktól, az amúgy mégis mit? Teljesen komolyan kérdezem. Nekem pont, hogy a lovaglás, vagy csak a sima séta a városokban adta a játék legjobb, leghangulatosabb pillanatait, freeroam még egy programban sem volt annyira élvezetes, eseménydús, mint itt. Ennek a játéknak tényleg csak az a fránya célzás a baja, de PC-n ugye ez is pipa lesz, mihelyst lesz gépem szerzem is be rá. Jó, nem leszek elfogult, aláírom, hogy a történetvezetés sem 10/10, viszonylag hamar kiderül, hogy a narratíva szerkezete nagyjából minden fejezetben ugyanazokat a köröket futja, ami elég kiszámíthatóvá teszi az egyes történéseket, de ezeken kívűl tényleg nagyjából hibátlan a cucc:)
41.
41.
ADMlN
#24: Igen, azt a “speciális PS”-t DevKit-nek hívják.
24.
24.
hedzsooo
#17: Miért, szerinted mégis min készítik el a PS játékokat, 1 speciális PS-n??? :D XD
21.
21.
Duken
20.
20.
csongor1996
#10: De amúgy miért is jelentették be már most? Ilyen jófejek lennének? :D (Ellentétben a Rockstarral)
19.
19.
zsocc-nrg
Ennek mocskosul örülök!! (viszont kissé EGS-szagot érzek...)
17.
17.
ADMlN
Akkor ezek szerint a Decima engine fut (vagy futni fog) PC-n. Szóval akár a HZD is könnyen kiadható PC-re... olyan szép is lenne. :)
14.
14.
hedzsooo
Hát igen, írtam Kojima mesternek a múltkor twitteren, hogy szép + jó biztosan de mikor lesz már PC-re is bejelentve..., minek még mindig ez a konzol exluzívitás, ha már úgy is felcsapott indie-be... Persze nem válaszolt akkor... De most végre...

Köszi mester! :D
11.
11.
elgeri
Huu de várnám Xbox-ra (is)... de ilyen nagyot már nem merek álmodni :(
10.
10.
DeKor
#1: Ha félnének az eladási számok miatt, akkor nem most jelentették volna be a PC-s megjelenést. Megvárták volna, hogy mindenki megvegye PS-re, akit érdekel, és csak akkor jött volna a bejelentés.
8.
8.
frankdelgado
Igy nem lesz èvjàtèka..kamgec tökön fogja magàt szúrni...ify kicseszni vele
6.
6.
crytek
#1: Eleve kojima úgy vállalta hogy nem csak psre lesz szóval kár a gőzért
4.
4.
Gykrizsi
#2: Nem szoktam a kritikusok ellen lenni, filmek terén is ritkán akadok ki egy-egy pont okán, de itt kivételesen igazat adok azoknak, akik szerint Kojima neve miatt kb. lényegtelen is a pontozás. A MGSV az élő példa, metacriticen, platformtól függően, 91-95 pont között lett értékelve. Érthetetlen számomra, mit láttak benne az emberek. Mindenesetre remélem jól sikerül, mert van ismerősöm, akit PC-n érdekel a játék, ne kelljen csalódnia benne.
3.
3.
Yanez
"Azt még sajnos nem tudjuk, hogy melyik digitális üzletekben lesz kapható a játék."

Epic store, hol máshol? Ráadásul tuti, hogy odaajándékozzák ingyen. :D
2.
2.
Yanez
Most már, ha jó értékeléseket kap, legalább nem mondhatják azt, mert ps ex. No de akkor gondolom Kojima miatt lesz kimagasló pontszáma. Ha pedig elhasal... ja az képtelenség. Engem amúgy egyelőre nem győzött meg.
1.
1.
Daniel21
Már előre félnek az eladási számok miatt, ezért fel kell bontani az exclusivitást a meg jelenést követően kevesebb mint egy éven belül, csak hogy minél többet adhassanak el belőle. Ezzel nem mintha gond lenne mert így a fejlesztők és a fogyasztók is jól járhatnak. :)

Csak ne legyen annyira unalmas és érdektelen a játék, (The Last Guardian khm, khm) ennyit kérek, nem többet. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...