Újabb Fortnite-szivárogtatót perelt be az Epic

  • Írta: fojesz
  • 2019. október 28.
  • Hír
Link másolása
A Fortnite egyik tesztelője úgy gondolta, jó ötlet a titoktartási szerződését megszegni, és szivárogtatni egy kicsit a Chapter 2 újdonságairól. Az Epic Games nem igazán díjazta a döntését.

Beperelte az Epic Games Ronald Sykest - vagy ahogy sokak számára ismertté vált, invisiblellama9-et -, amiért kiszivárogtatta a Fortnite: Chapter 2 újdonságait.

A hónap közepén ugye fontos mérföldkőhöz érkezett a battle royale-játék, a hosszú teaselgetést és a tizedik évad záróeseményét követően két napra leálltak a szerverei, hogy aztán alaposan megújult pályával és új mechanikákkal térjen vissza a cím a rajongók legnagyobb örömére.

Skyes minderről már idő előtt tudott, ugyanis tesztelőként dolgozott az Epicnek, azzal pedig, hogy a Chapter 2 újdonságairól több különböző Twitter-fiókon keresztül szivárogtatott, titoktartási szerződést szegett, és kárt okozott a cégnek - a kár mértékének felmérése egyébként jelenleg is tart az Epic szerint.

Az Epic híresen komolyan veszi az ehhez hasonló eseteket, 2018-ban a harmadik évaddal kapcsolatos szivárogtatásokért perelt be egy tesztelőt, csalókat pedig több alkalommal is bíróság elé vitt a tevékenységük miatt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...