Launch traileren a Need for Speed: Heat

Nem kell már sokat várni a Need for Speed: Heat megjelenésére, az Electronic Arts ennek apropóján pedig kiadta a játék launch trailerét. Dupla öröm, hogy akár te is készíttethetsz egy egyedi, személyre szabott verziót belőle.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#11
#8: Kajak! xDDD
#10
#2: Oksa, köszi! Majd akkor igyekszem a szemem rajta tartani a megjelenése után, hogy végül milyen is lesz/lett az érkezése, + a fogadtatása..
#9
#7: Hát szerintem mindig is 1 arcade autós cím volt, szóval aki az írányításán fent tudott akadni, az egyszerűen kihagyta az NFS játékokat és valami komolyabb után nézett ezen a téren, ennyi.
#8
Kicsit furán visít a turbó, 13. secnél miért hallom a Fast Zombie ordítását a HL 2-ből? :D
#7
Gagyi irányítást semmi se kárpótolja.
#6
Mikor mennek már ki a divatból ezek a hülye stílusú zenék, hihetetlen, hogy majdnem minden EA játéknál ezeket kell hallgatni...
Egyébként csatlakoznék ahhoz, hogy eddig nem tűnik olyan rossznak, nem valószínű, hogy ott lesz a legjobb részek között, de az elmúlt évekhez képest előrelépésnek tűnik.
#5
Modern Carbon-nak tűnik azt pedig szerettem...Meglátjuk.....
#4
#3: Addigra úgyis bekerül Accessbe
#3
#2: Manapság megszokott gyakorlat, hogy egy játék makrotranzakciók nélkül érkezik, aztán 3-6 hónap múlva aktiválják azokat.
#2
Azt nyilatkozták,hogy elvileg mikro-tranzakció nélkül érkezik ez a rész,a Payback-el nagyon rá mentek a mikro-ra és ez nem nagyon tetszett a nagy közönségnek,szóval gondolom mos azért vesznek vissza ebből a dologból.
#1
Nem tűnik rossznak de elég régen játszottam már NFS-játékokkal, szóval az EA ezekbe is rak mikro-tranzakciós cuccokat, mondjuk vehetsz festéket a kocsihoz, színenként pár ezerért? DLC-k ehhez is jönnek (pl. extra pályák, amiket mind 1 szálig bizonyára utólag készítettek hozzá persze..), vagy ez még a régimódi egybe kiadjuk cucc?

Az a baj, hogy az utóbbi pár évben 1 EA cím sem tudott meggyőzni arról, hogy nekem játszanom kellene vele, időt, pénzt inkább más kiadók címeire adtam ki..