A Sony a PS6-tól PS10-ig minden védjegyet lefoglalt

Ebből persze nem érdemes komolyabb következtetéseket levonni, az viszont tuti, hogy a Sony Interactive Entertainment hazai ága biztosra ment. A PS10-ig bezárólag lefoglalták a PS-védjegyeket.
  • Írta: szlav

Kommentek

#28
#23: Én egyből pro-val indultam és örülök neki mert 1080p-ben is ég és föld a különbség a 28-30 fps és az 50-60 fps között.
#27
Nyarlako!
Bizony, ès mèg emlìthetnèm a nem csùnya Horizon z. D-t, a RDR 2-t, egyes remake műveket, pl Resident evil, TLOU 1 vagy a Shadow of the colossust. Dirt rally is 60 fps-el mocorog.
#26
Nyarlako!
Bizony, ès mèg emlìthetnèm a nem csùnya Horizon z. D-t, a RDR 2-t, egyes remake műveket, pl Resident evil, TLOU 1 vagy a Shadow of the colossust. Dirt rally is 60 fps-el mocorog.
#25
Ha csökken az eladások száma, akkor a gyártó újít valamit. Ezt az újítást mindig a minimális anyagi befektetéssel próbálják véghez vinni. Ez minden területen így van.
Aztán majd egy csomót dumálnak, hogy így a játékosok igénye, úgy a verseny. Aha.
#24
#23: Na ja. God of war és Spiderman is hogy néznek ki és nincs framerate gond.
#23
21#
Èn megmondom ha nem èri meg az àràt nyugodt lehetsz.
Megvettem a pro-t anno, ès azzal, hogy nem 4K-ban jàtszom, bizony semmi különleges pluszt nem kaptam èrte, 50 ropit nem èrt meg a vàltàs. Minimàlis a minősègi kèpi javulàs amit produkàl. Tovàbbra is azt mondom, minősègi igènyes jàtèkok kellenek MINDEN TÈREN jòl optimalizàlva, akkor a mostani konzolok is közel elegsègesek lennènek szinte mindenki szàmàra. Rendben, kicsit tùloztam, de szerintem èrtitek a lènyeget.
Egy kèrdès: szerintetek pl egy Days Gone vagy a kezdeti nem javìtott Ghost recon w. szaggatàsmentesen futott volna egy majdani erős PS 5 konzolon? Nem, mert maga a jatèk volt szarul megcsinàlva, miközben a konzol hibàtlanul meg tudta volna jelenìteni. Figyeljètek meg, majd milyen csodàsan fog festeni, rezzenèstelenül futni a "gagyi" pro-n a TLOU 2. Legalàbbis biztos vagyok benne.
#22
#21: Ha szar én megmondom ne félj
#21
#18: "Felhasználói vélemények alapján..."

Hát szerinted mit fognak mondani a PS-esek, hogy szar? :)
#20
#18: És ha ebből a hobo hardverbol kihoztak olyat mint a God of war meg RDR2 mi lesz jóval erősebbel. Az ssd meg csodát tesz megint.
#19
#18: Nem igazán, a legszarabb ryzen cpu is iszonyatos ugrás azután ami benne van, az már mikor új volt is elavult meg gyenge volt.
#18
Ultimate!
Sajna benne van a pakliban... :/
Làtatlanban ùgysem vàsàrolom meg a PS 5-öt, a hivatalos tesztek, illetve a felhasznàlòi vèlemènyek alapjàn viszont remèlhetőleg jòl tudok majd dönteni a cserèről. Mit èrtünk olcsòn? Ha lesz kèt tudàsù ps 5, ès a dràgàbbik pl 700 eur, attòl azèrt vàrhatunk jelentősebb minősègi javulàst. Ellenben valòban, 500 eur-èrt minimàlis különbsègű lehet a pozitìv technikai vàltozàs/javulàs.
#17
14#
Ha nem lennènk kritikusak sem a konzolok, sem a jàtèkok terèn mi gamerek vilàgszerte, akkor mèg mindig ps 2 szintű konzolokon nyomnànk az " ipart" . Èn szerencsère alapjàban elègedett vagyok a mostani időszak technikai megvalòsìtàsaival, de ami hiba van, azt szòvà kell tenni. Tudod ìgy megy előre a vilàg...
#16
#14: De amikor majd jon a pc port akkor felszopott szarból mennybe megy a konzoljáték és pezsgőt bontanak.
#15
#13: 1000 dollárért nem lehet konzolt eladni.
#14
Ezek a kommentek XD Elárulok valamit. Bármilyen jó konzolt vagy játékot csinálnak a péniszetek úgyis kicsi marad és bele fogtok kötni mindenbe mert nem vagytok elégedettek az életetekkel :'D
#13
#8: "Vàrhatòan a PS5 tud annyit majd, hogy az igènyesebb jàtèkosok is megelègednek a làtottakkal kapcsolatban."

Ha megint olcsókonzol lesz felejtsd el.
#12
Persze mit èrtünk igènyessèg alatt ugye, mert hàt minden gamer elkèpzelese màs ès màs egy adott jàtèkròl. Ami tèny: làtvànyvilàg, tèma, harcrendszer, hogy mindenkinek megelegedèsère szolgàljon egy jàtèkban, ez eddig nem fordult elő valòban.
Ami ilyen művet illet, az nàlam làtatlanban a TLOU 2 lesz REMÈLHETŐLEG . Annàl a làtvàny nem is kèrdès hogy ütni fog, a tèma tetszhet hiszen ismerjük az előző rèszt. Nos, a harcrendszerben meg csak bìzni lehet, hogy rendben lesz. Plusz AI
#11
#10: Raadasul meg azokat is felszopjak, sot meg azokat a jatekokat is, amik meg sem jelentek ra.
#10
#8: A PS ebben híresen szar, igényes játékok helyett csak qte meg cutscene szimulátorok vannak, és a PS játékosok 97%a az LGQBT közösség tagja.
#9
YanezModerátor
#8: Igényes játék? Hát igen, olyan eddig még sohasem volt.