Jedikkel tér vissza az EA a Steamre

Emlékeztek rá, hogy pár napja beszámoltunk azokról a pletykáról és utalásokról, melyek az EA és a Steam kapcsolatának felmelegítéséről szóltak? Nos, az infók igaznak bizonyultak, a Jedi: Fallen Order már hivatalosan is érkezik a Steamre.
  • Írta: sirdani

Kommentek

#20
#4, 6: Na és akkor mi van ? :) Egyúttal indítványoznám, hogy Gabe legyen a következő pápa is egyben... :)
#19
#18: Ugyanazok az öltönyös fazonok hoztak hülye döntéseket anno.
#17
#16: THQ? Infogrames? 3DRealms? Sierra?
#15
#14: Mert sajnos a Breakpoint most nagyon mellé ment. Unity szindróma ugyanez volt anno...Sőt EA-t is darabokra szedték anno ott is a részvények lementek a béka segge alá azt utána újból szárnyaltak..

Azért látszik hogy van még remény és nem lehet mindent szar lenyomni az emberek torkán büntetlenül..
#13
#10: Rekordeladásaik vannak Uplay-en, epic meg fizet nekik, hogy ne kerüljön ki Steam-re.
Win-Win.
#12
Modern Warfare-t mikor tolja már fel Steamre is az Acti? Nem érzik, hogy le vannak maradva? A blizzard fanboyok alapból utálták a codot, hogy bement a launcherükbe, és így, hogy a Destiny 2 is már átvándorolt és sikeres lett, meddig várnak még? :)
#11
#10: Az ubi nem szopatja magát.kb minden eladás az övék + milliókat kapnak az epictől.
#10
Nah ez jó hír, jöjjenek csak és hozzák a régebbi címeiket is! Amúgy vicces hogy míg az EA és a Microsoft visszaszivárognak Steam-re addig az Ubi ott szúrja tökön magát ahol csak tudja, kezdve azzal hogy kivonultak a legnagyobb PC-storeból addig hogy két pofára szopkodják az EGS-t. Meg is látszik az eredmény, de megérdemlik.
#9
Electronic Arts and Valve have partnered to put EA games into the hands of the players on Steam. Starting next spring, EA Access—our ever-growing subscription service powered by great games and member benefits—will be making its way to Steam. EA Access is the first and only gaming subscription service available on Steam, and the fourth platform featuring an EA subscription.

The partnership kicks off with Star Wars™ Jedi: Fallen Order launching on November 15 — and available for pre-order today. In the coming months, players on Steam will also be able to play other major titles like The Sims™ 4 and Unravel™ Two. Multiplayer games — like Apex Legends™, FIFA 20, and Battlefield™ V — will become available next year, and players on both Origin™ and Steam will have the ability to play together.

A library of titles awaits you in The Vault, but beyond the games themselves, EA Access enhances your gaming experience with a medley of rewards. Get the red-carpet treatment with exclusive catalog-wide discounts, and in-game member benefits for some of our biggest franchises."
#8
Mondjuk nekem az Origin-el sem volt bajom. Bár az már zavar hogy az MW 4 meg pont hogy nem kapható Steam-en. Kénytelen leszek konzolra megvenni.
#7
Szerintem inkább arról van szó ,hogy nem valami kiugróak a PC előrendelések.
Ezért így próbálják kompenziálni a bevételt.
Azért az utóbbi időbe a Disney-től kapott az EA rendesen leb*szást.(Battlefront 2 LOOTBOX balhé).
#6
SLi
#5
#3: Ha tudja majd indítani a steam magától a játékokat az már jó, főleg ha még a Steam DS4 supportját is megkapja mondjuk a FIFA, mert borzasztó emulátorral szórakozni.
#4
SLi
#2: ja hát marha jó lenne teljes piaci monopólium
#3
INTERNET CONNECTION; EA ACCOUNT; STEAM ACCOUNT; ACCEPTANCE OF EA USER AGREEMENT (terms.ea.com) & ORIGIN END USER LICENSE AGREEMENT (ea.com/legal); AND DOWNLOAD & INSTALLATION OF THE ORIGIN CLIENT SOFTWARE (origin.com/download) REQUIRED TO PLAY.

Csodás...
#2
Vegyék be az MS-t és legyen a Steam az egyetlen hivatalos windows részét képező bolt. Akinek nem tetszik az meg így járt, és besz*pta ;)
#1
Na, osszefogas az Epic Store ellen?