Decemberben érkezik az Everreach: Project Eden

  • Írta: sirdani
  • 2019. október 29.
  • Csúszás
Link másolása
A szeptemberre tervezett rajt elhalasztása után ősszel már biztosan nem léphetünk be az Édenbe, de legalább kaptunk egy új előzetest. Furcsábbnál furcsább növények, és még ennél is furcsább rejtélyek várnak ránk decemberben.

A sci-fis környezetbe ültetett történetközpontú akció-RPG-ben Nora Harwood bőrébe bújhatunk, aki a Planet Eden kolonizációja során történt rejtélyes incidenst próbálja felgöngyölíteni. Amint egyre mélyebbre merülünk a bolygó felfedezésében, úgy rajzolódnak ki előttünk egy rég elveszett ősi civilizáció nyomai, melyek csak még tovább bonyolítják feladatunkat.

A természet viszontagságainak, és a váratlanul felbukkanó rosszfiúknak a leküzdésére nem csak egy spéci járművet kapunk, hanem egy rendkívül szerteágazó skillrendszert is, mely alapjaiban fogja meghatározni azt, hogy miként fest majd egy-egy összecsapás a játék világában.

A hazai kötődésű Everreach: Project Eden a jelenlegi felállás szerint valamikor decemberben válik játszhatóvá a PC-s és Xbox One-os játékosok számára, míg PlayStation 4-en a rajtra 2020-ig várnunk kell.

4.
4.
hedzsooo
Várós, nekem van 1 kis Mass Effect 1-vibe is benne.. :)

(Tudom, hogy nincsen köze hozzá, de akkor is pont ugyan így ki voltam éhezve a ME1 megjelenése előtt 1 jó kis Sci-Fi akció RPG-re... :))
3.
3.
jolvokq
#1: Na a magyar nyelvnek nagyon örülök :)
2.
2.
Anti4730
Kivancsi vagyok erre a jateka.
1.
1.
lostprophet
Magyar nyelvet is tartalmazni fog.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...