Ghost Recon: Breakpoint - jönnek a javítások

  • Írta: Shifty
  • 2019. október 30.
  • Hír
Link másolása
A Ubisoft borzasztó állapotban engedte piacra dobni a Ghost Recon: Breakpointot, ez pedig alaposan rányomta a bélyegét a kiadó jövőbeli terveire is. Most jöhet a kármentés, érkeznek a különböző javítások.

A Ubisoft nagyon benézte a Ghost Recon: Breakpoint megjelenését, a játék ugyanis katasztrofális állapotban debütált. Az elégedetlen rajongók a pénztárcájukkal jelezték, nem kérnek a botrányos minőségű játékból, ez pedig teljesen felrúgta a francia kiadó terveit. Többek között a Breakpoint eredményei miatt döntött úgy a vezetés, hogy inkább elhalasztja a Watch Dogs Legion, a Rainbow Six: Quarantine és a Gods & Monsters megjelenését is.

A készítők emellett bejelentették, jelenleg a kármentésre fókuszálnak, így a Ghost Recon: Breakpoint tervezett jövőbeli tartalmainak ütemterve is megborult. A következő hónap a különböző hibajavítások jegyében telik majd, amit ugyan decemberben sem fognak elhanyagolni, de csak akkor jön az első raid, a Project Titan, amit valamikor szintén az év utolsó hónapjában követ a Terminátor-esemény is.

A csapat jelenleg az olyan fontos elemek orvoslására koncentrál, mint a sokat kritizált mesterséges intelligencia vagy a gazdasági rendszer, amit teljesen átszabnak. Emellett az MI irányította társak bekerülésén is gőzerővel dolgoznak, továbbá igyekeznek jobban skálázhatóvá tenni az élményt, mert sokaknak nem jött be a lootrendszer, míg mások azt hiányolták, hogy nem eléggé hangsúlyosak a túlélős, lopakodós elemek.

11.
11.
adamsfamily
#9: Nem az Open-world a baj a játékaikkal,hanem az,hogy képtelenek minőségi tartalommal kitölteni.Amikor megjelent anno az AC 2 és a Brotherhood,még észre lehetett venni a fejlődést a játékaikban,a Revelations már gyengébb volt,de a 3 rész megint bevezetett pár újdonságot.A Black flag-től kezdve viszont futószalagon gyártják és már nem is veszik a fáradtságot,hogy újítsanak.Rengeteg olyan játékuk van,ami egy másik játékuk mechanikájára épül,Watch dogs-crew páros például,vagy ott van a Skulls and bones ami egy az egyben az AC vitorlázása.
Ez a Gods and monsters is valami átgányolt Odyssey lesz.
Voltak a Ubisoft-nak jó játékai,de pillanatnyilag mindegyik széria a süllyesztőben tengődik,valódi új címekbe pedig nem is mernek fektetni.
De ez nem egyedi eset,az Activision és a 2k ugyanezt csinálja.
10.
10.
PS4jacksony
Én nem értem ezeket....
Ezek nem tesztelik 1 gépen sem mielőtt vízre engedik ?
Nem úgy van mint pc-én ,hogy ezer hardver van és ha nincs kész a cucc meg minek árulják.....Igénytelenség és a pénzhez való mielőbbi hozzájutás fontosabb mi ? ???...
9.
9.
Pexo
#8: Őszintén: szerintem nem gyártanak szart, nekem az utóbbi két AC, a The Division 1-2 és a Ghost Recon: Wildlands is tetszett, sok időt öltem beléjük. Elismerem, nem mindenki szereti az open world játékokat, de túlzásnak érzem a fenti jelzőt. Semmi gond, van akinek nem jön be ez a stílus.
8.
8.
#6: A Zubisoft módosította a profit-elvarasait 500+ milliorol 20+ milliora, szerinted szart gyártanak, vagy elkapkodták?
7.
7.
Most bedobják a szánalmas road map-jüket a szánalmas játékukra? Mint ha az megoldás lenne bármire is a felhasználók kábításán kívül. Ez a road map vált ma azzá, mint 10 éve a "jön a peccs" szöveg. Az Atari 2600-as E.T. pariban van ezzel a játékkal, tököm nem tudja 25 év gaming után, hogy a faszba vehette meg ezt a szennyet egyetlen egy loser játékos is. ?
6.
6.
Pexo
Ezt most nagyon elkapkodták, pedig nagyon vártam (nekem a Wildlands igencsak tetszett). Értem, hogy idővel majd kipofozzák, de ez nincs rendben, inkább csúsztassák el. Rövid távon talán anyagilag nyereséges, de hosszabb távon károkat okoz (lásd az itteni kommentek fele is a Ubisoft minőségről szól), ami meg jelenni az üzleti jelentésben is. Ó, és egyébként már -20% kedvezmény van rá, nem semmi...
5.
5.
robinnho6
igen igen az Ubisoft minőség ismét tarolt. Akkor ez kb jövő márciusban mikor 80%.os akcioval lesz elérhető, talán megéri kiprobálni. A mikrotrantakcios tartalom már csak hab a tortán...
4.
4.
FrankBlack
#3: Én is LoneWolf módban szeretek menni (mindennel, nem csak ezzel, Div1-2 is)

Sztem tuti nem lesz kötelező. A WL-ben is a játékosok visszajelzései, igényei miatt tették lehetővé, hogy AI társak nélkül is lehessen menni. Addig meg én mindig elküldtem őket egy távoli bokorba, hogy ott üljenek, és ne zavarjanak :)
3.
3.
Macifasz
Remélem az MI által irányított társak "funkció" nem lesz kötelező, mert én kimondottan élvezem a magányos farkas szerepet a játékban.
2.
2.
FrankBlack
Végre egy értelmesebb hozzáállás, ha már igy elcseszték. Van mit javitani rajta bőven. Asszem akkor majd ez is olyan lesz, hogy kb. bő fél év múlva ha lesz ingyenes hétvége megnézem sikerült-e végre számomra is élvezhető játékot kreálni belőle, és akkor talán. A Division 1 is igy fogott meg, és a Crew 1 is anno. Fél év-egy év után már tök jók voltak, akkor megvettem őket, és rengeteg játszottam velük. A Ghost Recon WL már a megjelenéskor is elfogadható volt számomra, amin később csak tovább javitottak. Division 2 szintén.

De azért szvsz ezt nagyon nem igy kellett volna... Mindegy, spóroltak nekem egy kis pénzt, és addig is elvagyok a AC Odyssey-el. NG+ közel 200 óra, és most vettem meg a Season Pass-t, szóval a DLC-k még hátravannak. És nekem nem fullad unalomba egyáltalán. Ahogyan sok más ubi cim sem. Nekem legalábbis. Meg ahogy elnéztem elég sokaknak még rajtam kivül is, akik több ezer órákat is beletettek, és még mindig játszanak az olyanokkal mint a Divison 1-2, R6Siege.
1.
1.
Anti4730
En szerintem az ubisoft szallitja a leg semmilyenebb jatekokat mostanaban. Ezalatt azt ertem, hogy egyik sem rossz, de total unalomba fullad minden jatekuk. Szerintem Meg az EA is jobb kiado ezeknel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...