Ghost Recon: Breakpoint - jönnek a javítások

A Ubisoft borzasztó állapotban engedte piacra dobni a Ghost Recon: Breakpointot, ez pedig alaposan rányomta a bélyegét a kiadó jövőbeli terveire is. Most jöhet a kármentés, érkeznek a különböző javítások.

A Ubisoft nagyon benézte a Ghost Recon: Breakpoint megjelenését, a játék ugyanis katasztrofális állapotban debütált. Az elégedetlen rajongók a pénztárcájukkal jelezték, nem kérnek a botrányos minőségű játékból, ez pedig teljesen felrúgta a francia kiadó terveit. Többek között a Breakpoint eredményei miatt döntött úgy a vezetés, hogy inkább elhalasztja a Watch Dogs Legion, a Rainbow Six: Quarantine és a Gods & Monsters megjelenését is.

A készítők emellett bejelentették, jelenleg a kármentésre fókuszálnak, így a Ghost Recon: Breakpoint tervezett jövőbeli tartalmainak ütemterve is megborult. A következő hónap a különböző hibajavítások jegyében telik majd, amit ugyan decemberben sem fognak elhanyagolni, de csak akkor jön az első raid, a Project Titan, amit valamikor szintén az év utolsó hónapjában követ a Terminátor-esemény is.

A csapat jelenleg az olyan fontos elemek orvoslására koncentrál, mint a sokat kritizált mesterséges intelligencia vagy a gazdasági rendszer, amit teljesen átszabnak. Emellett az MI irányította társak bekerülésén is gőzerővel dolgoznak, továbbá igyekeznek jobban skálázhatóvá tenni az élményt, mert sokaknak nem jött be a lootrendszer, míg mások azt hiányolták, hogy nem eléggé hangsúlyosak a túlélős, lopakodós elemek.

14 komment - szólj hozzá!